Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απαιτητική ημέρα για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες & Υδροχόους - Τάση βιασύνης ή και επιπολαιότητας στα λόγια μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το Σάββατο είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της Νέας Σελήνης και βγαίνει αμέσως σε φάση κενής πορείας από τις 00:59 μέχρι τις 15:42 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μέρα είναι πιο απαιτητική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη που δημιουργεί κάποια τάση βιασύνης ή και επιπολαιότητας στα λόγια αλλά και στις πράξεις μας, βέβαια με καλή πρόθεση αλλά χρειάζεται προσοχή στην αμετροέπεια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται το Σάββατο μέσα στον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των συνεργατών μα και των φίλων και ζητά να προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τα πλάνα και τους στόχους σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ώστε όλοι μαζί να βρείτε λύσεις. Κάτι απρόοπτο ωστόσο μπορεί να συμβεί που ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας και πιθανώς για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα έχετε αυτή την περίοδο τη στήριξη κι από τον Ερμή στον Υδροχόο κι έτσι στο τέλος της ημέρας μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να μην σας είναι εύκολο να κοιμηθείτε ή να ηρεμήσετε και να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα κυρίως της καριέρας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φάση κενής πορείας κόντρα στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να δημιουργήσει σχετική ένταση στον χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς αν εργάζεστε. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο έχει πολλά απρόοπτα γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς συνειδητά να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή και σε θέματα επικοινωνίας, γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 15:42 το απόγευμα σε αυτόν τον τομέα. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Η επόμενη στάση της Σελήνης είναι στο ζώδιο των Ιχθύων κι έτσι το Σαββατόβραδο μπορεί να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ