Πρίγκιπας Χάρι σε event στο Λας Βέγκας - Η ομιλία του γεμάτη αστεία - Καμία αναφορά στον άρρωστο μπαμπά του, Βασιλιά Κάρολο (βίντεο)

Τι σχολιάστηκε έντονα

Έπειτα από το ταξίδι-αστραπή που έκανε στο Λονδίνο ο Πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στην Αμερική.

Ο 39χρονος είχε πάει εκτκάκτως στην Αγγλία, για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι πάσχει από άγνωστης μορφής καρκίνο.

Μόλις 24 ώρες διήρκησε το ταξίδι του, το οποίο δεν φάνηκε να είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν μίλησε με τον αδερφό του Γουίλιαμ, ούτε φυσικά με τη νύφη του Κέιτ κι επομένως κατέρριψε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στο Παλάτι.

Διαβάστε ακόμη: Breaking news: Ο Χάρι έφτασε στο Λονδίνο για να είναι στο πλευρό του πατέρα του - Η Μέγκαν παραμένει στην Καλιφόρνια - Η συγκίνηση των Βρετανών

Ωστόσο, είδε για 45 λεπτά τον 75χρονο πατέρα του.

Η εμφάνιση-έκπληξη

Κι εκεί που δεν το περιμέναμε έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη  για να απονείμει το βραβείο Walter Payton Man of the Year, στο Λας Βέγκας.

 

 

Έβγαλε, μάλιστα και λόγο κάνοντας χιούμορ για το ράγκμπι.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Χάρι συνέκρινε το αμερικανικό ποδόσφαιρο με το ράγκμπι.

«Πραγματικά λατρεύω το πώς μας κλέψατε το ράγκμπι» ανέφερε ο Χάρι, ο οποίος είναι λάτρης του αθλήματος. 

Να σημειώσουμε ότι ο Χάρι βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον Heyward έναν από τους κορυφαίους αθλητές του πρωταθλήματος.

 

 

«Όλα όσα κάνετε μέσα και έξω από το γήπεδο είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Αποτελείτε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και με τον τρόπο που προσφέρετε», είπε ευδιάθετος ο Χάρι.

 

 

«Είμαι σε σοκ. Αυτός είναι ο πρίγκιπας Χάρι», αστειεύτηκε ο Heyward όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι: «Ώρα μηδέν» για τα δύο αδέρφια – Η συνάντηση με τον άρρωστο πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Με επίσημο look φορώντας μαύρο κοστούμι και γραβάτα, ο Χάρι, δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του, υπογραμμίζουν αμερικανικά και βρετανικά δημοσιεύματα.


instagram @sussexdaily

 

 

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

 «Για ποιον ήταν τελικά η επίσκεψή του στο Λονδίνο; Για τον Χάρι; Για τον βασιλιά; Ή ήταν για το Netflix;» ήταν ένα σχόλιο.

«Ο Δούκας του Σάσεξ έμεινε τη νύχτα σε ξενοδοχείο, όπως πολλοί άλλοι Αμερικανοί τουρίστες, γιατί στην πραγματικότητα, αυτό είναι τώρα», σημείωσε ειδικός των βρετανικών ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ