Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στην συντροφικότητα & την αυτονομία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη από χθες στο ζώδιο του Υδροχόου έτοιμη να σχηματίσει τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα είναι τετράγωνα με τον Δία και τον Ουρανό. Οι όψεις αυτές μας καλούν να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στη συντροφικότητα και την αυτονομία. Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι είμαστε πιο αποτελεσματικοί στηρίζοντας τους άλλους όταν έχουμε τον χώρο και την ελευθερία να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. Η ελευθερία και η αυτοδιάθεση είναι σίγουρα αιτήματα του Δία και του Ουρανού. Κατά τα άλλα είναι μια απαιτητική μέρα και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ειδικά σε βιασύνη, παρόρμηση και ατυχήματα. Σαφώς και η σημερινή μέρα είναι από αυτές που φέρνουν απρόοπτα και ασταθείς συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Εν όψει της αυριανής Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, η σημερινή μέρα με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Δία και τον Ουρανό σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο σας σε συνεργασίες, φιλίες, ομάδες, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους ώστε να διαμορφώσετε ένα πιο αξιόπιστο ανθρώπινο δίκτυο που σας υποστηρίζει, αλλά και να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ρίσκο παρόλα αυτά. Ίσως μια παρορμητική σας απόφαση να συναντήσει αντίσταση από κάποιους ή και απόρριψη. Επίσης δεν είναι καλή μέρα για οικονομικό ρίσκο που δεν έχετε υπολογίσει και την παραμικρή συνέπεια. Φανείτε μετριοπαθείς και μην ξανοίγεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μια η επιθυμία σας για ένα πιο υπεύθυνο και ίσως ηγετικό ρόλο στη δουλειά κι από την άλλη η αυτονομία, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση σας μάχονται πρώτα μέσα σας και κατόπιν στις συνθήκες που συναντάτε. Μάλιστα σήμερα ή αύριο μπορεί να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτή την κόντρα όπως εκδηλώνεται στις συνθήκες. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση. Είναι η στιγμή να ζυγίσετε απλώς τα υπέρ και τα κατά αλλά να μη βιαστείτε. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σάς δημιουργεί περισσότερο άγχος κι ένα μεγαλύτερο όγκο υποχρεώσεων απέναντι στη δουλειά ή στο σπίτι. Προσέξτε τη βιασύνη για να μην έχετε δυσάρεστες συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ιδέες, νέα δεδομένα κόντρα σε παλιές ιδέες και ριζωμένες αντιλήψεις, αυτό στην ουσία είναι το μότο των πλανητών στον Υδροχόο και πολύ περισσότερο της Νέας Σελήνης που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να γίνετε πιο ευέλικτοι σε σχέση με τις πεποιθήσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή όπως καταλαβαίνετε να πετάξετε σιγά σιγά τις εσφαλμένες πεποιθήσεις που δεν σας επιτρέπουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά, και να τις αντικαταστήσετε με πιο προοδευτικές αλλά και θετικές για τον εαυτό σας ιδέες και σκέψεις. Σχέσεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους ενώ δεν σας προσφέρουν καμία ασφάλεια, επαγγελματικές καταστάσεις που απλώς σας δίνουν μια ψευδαίσθηση ικανοποίησης, όλα πρέπει να τα δείτε από την αρχή αλλά χωρίς να βιαστείτε αυτές τις μέρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ