Το πιο σπάνιο, γυναικείο εξώφυλλο της Vogue - Ποζάρουν μαζί 40 topwomen που έγραψαν ιστορία στη μόδα και όχι μόνο ... (φωτό)

Ουάου!

Με ένα σπάνιο εξώφυλλο μας εξέπληξε η Vogue!

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου, βλέπουμε να ποζάρουν όχι μία ούτε δύο αλλά 40 γυναίκες με ακαταμάχητο στυλ.

Έπειτα από 6,5 χρόνια  και 153 stars στα εξώφυλλά του -συμπεριλαμβανομένων και των 40 που βρίσκονται στο εξώφυλλο για το τεύχος του Μαρτίου, αυτό είναι το 76ο και αποχαιρετιστήριο τεύχος του Έντουαρντ Ένινφουλ.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού που βρίσκεται στο τιμόνι της έκδοσης από το 2017 αποχαιρετά τη θέση του με ένα εξώφυλλο που αναδεικνύει το εύρος της επιρροής του στη βιομηχανία της μόδας και της ψυχαγωγίας.

 

 

Είναι τόσες πολλές γυναίκες, η κάθεμια με τη δική της προσωπικότητα και επιρροή στο αντικείμενο της.

Για πρώτη φορά όλες αυτές οι iconic κυρίες βρέθηκαν στο ίδιο στούντιο, στο Μανχάταν τον περασμένο Δεκέμβριο και πόζαραν στο φακό του Steven Meisel, επιλέγοντας ρούχα σε λευκό και μαύρο. 

Από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λος Άντζελες.

 

 

 

 

Στο εξώφυλλο εμφανίζονται, μεταξύ άλλων οι: Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Μάιλι Σάιρους, η Λίντα Εβαντζελίστα, η Τζέιν Φόντα, η Dua Lipa, η Κέιτ Μος, η Σερένα Γουίλιαμς, η Σάλμα Χάγιεκ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Βικτώρια Μπέκαμ ...

Στο κέντρο ο Ένινφουλ έβαλε την Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

 

Τα σχόλια δικά σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ