Ελένη Φιλίνη: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα» - «Δεν κοίταζα την τσέπη, εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος» (βίντεο)

Η καλλονή ηθοποιός μιλαέι για τα προσωπικά της βιώματα

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις της με τους άνδρες που ήταν δίπλα της, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, και αποκάλυψε τους λόγους που πάντα είχε μαζί της τη μητέρα της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω πάθη. Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή, ούτε έμενα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη αναφέρει στη συνέχεια: «Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές μου για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, την έβλεπαν και σταματούσαν».

Για την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την τσέπη.  Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου «κάνει».

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φιλίνη: ''Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες και σοβαρές, σαν γάμοι - Απλώς εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ'' (βίντεο)

Για τον Γιώργο Νταλάρα, η Ελένη Φιλίνη υποστήριξε : «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιστορία. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν φορτισμένος. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι τελείως διαφορετική, οι δημοσιογράφοι πλέον αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα».

Κλείνοντας, η ηθοποιός τόνισε: «Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο».

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φιλίνη: Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που ποτέ δεν έκανα γυμνό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ