Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού θα γίνει ταινία – Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα (βίντεο)

Είχε πει “θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία”

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη ετοιμάζεται να γίνει ταινία, 23 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί κατα πάσα πιθανότητα, τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» του Ant1, η ταινία θα βγει σε δύο μέρη και οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα και τα πήραν από την Βάσω Καζαντζίδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με το «Πρωινό», η Βάσω Καζαντζίδη ανέφερε: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει “θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία”.

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια, η Βάσω Καζαντζίδη είπε τα εξής: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη και η Βάσω Καζαντζίδη είπε γι’ αυτό: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη από την Καίτη Γκρέυ: «Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ