Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι: «Ώρα μηδέν» για τα δύο αδέρφια – Η συνάντηση με τον άρρωστο πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Θα συναντηθούν τα δύο αδέρφια;

Η πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο μετά από αρκετό καιρό διήρκεσε λιγότερο από 45 λεπτά, σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη της Sun, Ματ Γουίλκινσον.

Ο δούκας του Σάσεξ φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στο Κλάρενς Χάουζ, περίπου στις 15:15 τοπική ώρα (13:15 ώρα Ελλάδας), έχοντας κάνει μια επιτυχημένη 11ωρη πτήση από το Λος Άντζελες.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι συναντούσε τον πατέρα του από τη στιγμή της στέψης του πριν από εννέα μήνες.

Λίγο αργότερα, ο βασιλιάς και η βασίλισσα εθεάθησαν να χαιρετούν το πλήθος καθώς αποχωρούσαν από την επίσημη κατοικία τους.

 

Διαβάστε ακόμη: Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος: Εμφανής η ανησυχία στο πρόσωπο του μονάρχη στην πρώτη του πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Δείτε βίντεο και φωτό

Δυο ξένοι στην ίδια πόλη

Το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ στη Βρετανία για να δει τον πατέρα του που διαγνώστηκε με καρκίνο είχε δημιουργήσει ελπίδες ότι θα χρησιμοποιηθεί τόσο για να «επουλώσει» τις πληγές με τον βασιλιά Κάρολο όσο και ως μια ευκαιρία να προσεγγίσει τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους.

 

Ωστόσο, πηγές του Παλατιού δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Ουίλιαμ όσο ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Λονδίνο, διαψεύδοντας τις ελπίδες για ένα πιθανό «κλαδί ελιάς» μεταξύ των αδελφών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραμένει προσηλωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, που αναρρώνει μετά το σοβαρό χειρουργείο της.

Αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, μετά την πολυήμερη απουσία του λόγω της κατάστασης της συζύγου του.

 

Διαβάστε ακόμη: Live από το Sky News & το BBC - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ