Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη - Αίσθηση ατονίας & απροθυμίας να δουλέψουμε και να έχουμε επαφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τις πρωινές ώρες δημιουργώντας μια αίσθηση ατονίας ή μια απροθυμία να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας και να πάμε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις μας. Στις 07:06 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενή πορείας και στις 14:08 θα προχωρήσει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της μέρας στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς ή των υποχρεώσεων μας. Τις πρωινές ώρες από τη μια θα θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας κι από την άλλη εύκολα θα παρασυρόμαστε από πιο διασκεδαστικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο αξιοποιήσιμες σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, πνευματικών δραστηριοτήτων.

ΚΡΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι στις 14:08, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη αλλά σε φάση κενής πορείας, θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα σε αυτά που θέλετε και θα νιώθετε κάπως πιο αποσυντονισμένοι. Η Σελήνη στην πορεία θα περάσει στον Αιγόκερω προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. Πόση ασφάλεια και σταθερότητα δηλαδή θα σας παρέχει μια τέτοια πρόταση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι στη δουλειά και να αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιο τρόπο γι’ αυτή την κατάσταση μπορεί να έχετε φταίξει κι εσείς οι ίδιοι, ειδικά αν είσαστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι η Σελήνη θα περάσει το μεσημέρι στις 14:08 στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, τις πρωινές ώρες η Σελήνη κενή πορείας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και για την πορεία των καταστάσεων, να σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις. Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως, αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανό να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων, ενώ μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωινές ώρες σας βρίσκουν σε κάποια σύγχυση ή ατονία καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης από τον Τοξότη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και κατόπιν βγαίνει σε φάση κενής πορείας. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο στον χώρο της δουλειάς σας. Την Τρίτη σας δίνεται η δυνατότητα κυρίως από το μεσημέρι και μετά να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από το απόγευμα το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και έπειτα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ