Αυτή είναι η Αλίκη Καραμανλή! Αποκλειστικές φωτό και βίντεο με την κόρη και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού στην παράσταση του Κολλεγίου

Απολαύστε τους!

Εδώ στο eirinika αγαπάμε να πηγαίνουμε θέατρο και να απολαμβάνουμε ποιοτικές παραστάσεις!

Μετά, λοιπόν, την επίσκεψη μας στην μία και μοναδική Μιμή Ντενίση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη", τώρα μένουμε Αθήνα!

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika πήγε θέατρο! "Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη" - Η εκπληκτική παράσταση της σούπερ σταρ Μιμής Ντενίση sold out και στη Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, πήγαμε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, όπου φιλοξενείται η παράσταση «Μία κυρία ατυχήσασα», την οποία παρουσιάζει η θεατρική ομάδα ARTE.

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται φυσικά για μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Μεταξύ άλλων, πάνω στη σκηνή είδαμε και τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη.

Όπως θα δείτε και από τα βίντεο και τις φωτογραφίες οι 22χρονοι, Αλέξανδρος και Αλίκη ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το ταλέντο τους "πάνω στο σανίδι".

Οι περήφανοι γονείς τους παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά και τους χάρισαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα.

Ο Αλέξανδρος έπαιξε ως ηθοποιός ενώ η αδελφή του ήταν στο κομμάτι των χορογραφιών.

Να σημειώσουμε, ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Γιώργος Αλεξανδράτος, παρατήρησε ανάμεσα στο κοινό ότι βρισκόταν η Άννα Βίσση και φυσικά την κάλεσε πάνω στη σκηνή, για να τραγουδήσει.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιούς, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του.

Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου.

Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς. Τι θα γίνει όμως όταν το κουβάρι αρχίσει να ξετυλίγεται; Η συνέχεια επί της σκηνής…..

%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%84%cf%85%cf%87%ce%ae%cf%83%ce%b1%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-arte-%ce%b30

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία Δ. Δερμιτζάκη

Ελεύθερη Διασκευή Ν. Κασκαρέλη

Επιμέλεια Κίνησης και Χορογραφίες Ρ. Κούβαρη

Ενορχήστρωση Γ. Κυφωνίδης, Φωτισμοί Μ. Λασιθιωτάκη

Κοστούμια Η. Σπαγαδώρου, Διεύθυνση Σκηνής Β. Βουλγαράκη

Βοηθός σκηνοθέτη Θ. Στύλλου

Επιμέλεια Ήχου Χ. Μπίρης

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος & Αλίκη Καραμανλή: Έκαναν την παρθενική τους θεατρική εμφάνιση και συγκίνησαν τους γονείς τους, Κώστα & Νατάσα (βίντεο)

Παίζουν και τραγουδούν οι:

Φραγκίστας Νίκος, Βαφειά Νινέττα, Κασκαρέλη Νινέτα, Τζαννές Τίμος, Αργυρόπουλος Χριστόδουλος, Παναγάκου Νένα, Αλεξανδράτος Γιώργος, Κυπαρισσόπουλος Σίμος, Μπιλίρης Νίκος, Τσουβελεκάκη Σοφία, Καραμανλής Αλέξανδρος, Κουβέλης Παντελής, Μυριάνθης Κωνσταντίνος, Τζελεπής Στέργιος, Αγγελάκης Γιάννης, Μανιατόπουλος ΓΙάννης, Μέπογλου Χρήστος, Παναγόπουλος Τσάσσος, Θεοδωρόπουλος Σέργιος, Κασκαρέλη Μαρία, Καραμανλή Αλίκη, Μιγιώνη Έστερ, Τριανταφύλλου Στεφανία, Μπαλτζόγλου Έλενα, Αρβανιτάκη Νανά, Κουβέλη Ιόλη, Χωματά Λουβένια, Μαρουβά Χριστίνα, Κεφαλλωνίτη Μαριάννα, Δούκας Απόστολος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ