Όταν ο Spathumpa & ο Κώστας Σπαθής φωτογράφιζε με τον παραμυθένιο του φακό την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ευαγγελία Πλατανιώτη - Δείτε τη μαγική στιγμή (βίντεο)

Απλά τέλειο!

Θυμίζει οπτασία ...

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση!

Η 30χρονη αθλήτρια κατέκτησε την κορυφή και όλοι μιλάνε για εκείνη.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτη των πρώτων η Ευαγγελία Πλατανιώτη! Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση - Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (φωτό)

Ο φωτογράφος Κώστας Σπαθής θυμήθηκε τότε που τη φωτογράφιζε και πραγματικά έμοιαζε με κάποια αιθέρια ύπαρξη.

Ποζάρει γαλήνια μέσα στο νερό (ένα περιβάλλον πολύ οικείο για εκείνη άλλωστε) φορώντας λευκό αέρινο φόρεμα.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η απόλυτη Ελληνίδα topwoman, Ευαγγελία Πλατανιώτη! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σε στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή - Ο σύντροφος & η αγάπη της για τη μόδα (φωτό)

Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο στην εντέλια με τις silver σκιές να τις δίνουν σαγηνευτικό βλέμμα και το έντονο κραγιόν μία νότα κομψότητας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Spathumpa μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: "Φουσκωτές" Ακροπόλεις μέσα στη θάλασσα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (φωτό)

"Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα • Η @evangelia.platanioti βρίσκεται πλέον στην κορυφή του κόσμου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στον τεχνικό τελικό σόλο γυναικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Ντόχα του Κατάρ. Μας έκανες περήφανους.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Κώστας Σπαθής.

Διαβάστε ακόμη: Ευαγγελία Πλατανιώτη: Λόγια υπερηφάνειας από την οικογένεια της - "Μας πήγε σε άλλο επίπεδο, τεράστια η χαρά, έχει χτίσει τα πάντα σε πολύ δύσκολες συνθήκες - Της άξιζε" (βίντεο)

Τι να πει κανείς για αυτό το υπερταλαντούχο κορίτσι!

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ