Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη - Ευκολία στις επαφές & τις σχέσεις μας, μία θετική ημέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη και θα σχηματίσει μόνο μια κύρια όψη στη διάρκεια της Δευτέρας, ένα εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο που δείχνει μεγαλύτερη ευκολία στις επαφές και τις σχέσεις μας και μια θετικότερη ροή στη μέρα. Σήμερα όμως έχουμε και ζωδιακή αλλαγή για τον Ερμή, τον πλανήτη ρυθμιστή της καθημερινότητας μας και κυβερνήτη όλων των δοσοληψιών, που «ξεκολλάει» από τον Αιγόκερω που ήταν για αρκετό καιρό και προχωρά στον Υδροχόο. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα μπορούμε να συνεργαστούμε με τους άλλους και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Πλέον όμως κάθε φορά που ο Ερμής θα προχωρά στον Υδροχόο θα «πέφτει» πάνω στον Πλούτωνα για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Η συνάντηση με τον Πλούτωνα του δίνει κι ένα από τα επίθετα που του απέδιδαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι αυτό του «ψυχοπομπού». Άρα η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Από την άλλη δεν παύει να είναι μια αρκετά «βαριά» όψη που πολλές φορές βγάζει στην επιφάνεια τις φοβίες, τις εμμονές, τις ανασφάλειες και τις αρνητικές μας σκέψεις. Όμως οδηγεί και σε συνειδητοποιήσεις ή σε κλείσιμο, τουλάχιστον νοητικά, κεφαλαίων στη ζωή μας που μας ταλαιπώρησαν.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι από τις πιο αξιοποιήσιμες ημέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη και θα σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο προσφέροντας σας ευκαιρίες να πάνε τα πράγματα όπως τα σχεδιάζετε. Από σήμερα περνά άλλωστε ο Ερμής σε μια τυχερή θέση για το δικό σας ωροσκόπιο. Μια θέση εξωστρέφειας και συνέργειας στο ζώδιο του Υδροχόου! Από δω και κάτω μπορεί να συμπράξετε πιο εύκολα με φίλους ή συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Από την άλλη φαίνεται ότι θα γίνετε πιο ενεργοί στο χώρο του διαδικτύου. Μόνο που εκεί πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στην έκθεση σας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες θα είναι πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν μέχρι τις 23/02 και κυρίως να σας καταλάβουν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η κύρια όψη της ημέρας, μπορεί να δημιουργεί κάποια θέματα που ίσως δεν μπορείτε να παραβλέψετε αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου. Έτσι σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε ένα κοινό στόχο. Με τη δύναμη αυτής της όψης μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τη δουλειά σας, έτσι η Δευτέρα είναι μια θετική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη ή να προτείνετε εσείς κάποιες ιδέες στους ανωτέρους σας και να είναι δεκτικοί μαζί σας. Από την άλλη όμως μπορεί εύκολα να σας κατακλύσουν φοβίες και άγχος ή να είστε δύσπιστοι και καχύποπτοι απέναντι σε αυτά που σας λένε οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν τη Δευτέρα. Από σήμερα όμως ο Ερμής προχωρά στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο κι έτσι μέχρι τις 23/02, που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Θα ψάξετε ίσως να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας, νέους πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή μπορεί να έχετε αλλαγές σε θέματα δουλειάς. Σε κάθε περίπτωση αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και οι υπερβολές. Μην παθιάζεστε υπερβολικά με αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει και ακούστε και τις προτάσεις ή ιδέες των άλλων. Η συνέργεια και η συνεργασία θα είναι πολύ πιο βοηθητικοί παράγοντες στη ζωή σας! Η κυρίαρχη όψη της ημέρας όμως είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα για πρώτη φορά στο ζώδιο του Υδροχόου, που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτόν τον τομέα κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι. Αν μέχρι τώρα μπορεί να νιώθατε μεγαλύτερη αβεβαιότητα σε σχέση με ποιο δρόμο να ακολουθήσετε επαγγελματικά ή δεν ξέρατε πώς να βελτιώσετε τη δουλειά σας, σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά ώστε να αναλάβετε και τη σχετική δράση. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας, αλλά μην έχετε επιθετικό στυλ για να μην έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της απέναντι σας στον Τοξότη, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Από σήμερα όμως περνώντας ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ένα φιλικό ζώδιο του αέρα προς το δικό σας αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη νέα συνθήκη του Ερμή στον Υδροχόο. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Οι ιδέες θα έρχονται πιο εύκολα και δεν θα βλέπετε την ώρα να τις μοιραστείτε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να έχετε εξερευνήσει όλες τις πτυχές αυτού που επιχειρείτε. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Θα προσέξετε όμως τον τρόπο σας λίγο παραπάνω, γιατί εύκολα με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν εντάσεις στο περιβάλλον σας με μικρές αφορμές. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι θέλετε να κάνετε παρακάτω είτε με θέματα σπουδών είτε με κάποιο μελλοντικό επαγγελματικό σας σχέδιο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ