Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - "Βαριά" διάθεση, υποχρεώσεις, σκέψεις για τη νέα εβδομάδα ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 05:24 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 08:28 της ίδιας μέρας που θα περάσει στον πιο ανάλαφρο Τοξότη. Το βράδυ της Κυριακής θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας βαραίνει κάπως τη διάθεση, καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά την εβδομάδα που ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ

 Η Κυριακή είναι πιο θετική με τη Σελήνη στον Τοξότη και ενεργοποιεί το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Ανοίγει την εικόνα και με κάποιο τρόπο θα βλέπετε περισσότερες και καλύτερες προοπτικές εκεί που βλέπατε αδιέξοδα. Είναι μια ωραία μέρα για να την αξιοποιήσετε για να βγείτε, να πάτε μια εκδρομή, να αλλάξετε παραστάσεις κάνοντας διαφορετικά πράγματα

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Τοξότη τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας σας στο να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και πρακτικές υποχρεώσεις. Τις βραδινές ώρες όμως καθώς η Σελήνη θα κοντράρει τον Κρόνο προσέξτε όταν γίνεστε επικριτικοί με τα άτομα που αγαπάτε ή ακόμη και με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση αν έχουν κάτι λάθος και μην τους στήνετε στον τοίχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από τα ξημερώματα της Κυριακής και σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να σας προσθέσει λίγο άγχος είτε σε θέματα δουλειάς είτε στη διαχείριση μιας σχέσης. Προσέξτε ακόμη τις υποσχέσεις που δίνετε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα για να μη φανείτε ασυνεπείς απέναντί τους. Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου τις βραδινές ώρες της Κυριακής μπορεί να σας ζορίσει λίγο ή πιθανώς να έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία για την καινούρια εβδομάδα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ