Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό - Γινόμαστε ευαίσθητη, συναισθηματικοί αλλά με αυξημένη διαίσθηση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό το Σάββατο κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς αλλά ενισχύει και τη διαίσθηση μας. Οι πολύ ωραίες όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στον Αιγόκερω την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη, και το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά είναι πιο βοηθητικές αν δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα και παίρνουμε τον χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευνοεί γενικότερα να δείξουμε στους άλλους αυτά που μας αρέσουν και μας παθιάζουν. Η μόνη αντίξοη όψη είναι η αντίθεση με τον Ουρανό που επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Το να απολαύσετε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι αν δεν εργάζεστε το Σάββατο θα κάνει περισσότερο καλό στην ψυχολογία σας, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ που θα έχετε και μια πιο εσωστρεφή ψυχολογία με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα. Προσπαθήστε όμως να έχετε μια πιο θετική στάση στα πράγματα που συμβαίνουν και μην αγχώνεστε για τις εξελίξεις στο μέλλον. Πολύ σύντομα μέσα στον Φεβρουάριο, ιδίως από τις 13/02 κι έπειτα, το μεγάλο άγχος για τα επαγγελματικά θα φύγει. Σήμερα το μυαλό σας είναι αρκετά σε θέματα οικονομικά και πιθανώς να κάνετε κάποιες συζητήσεις γι’ αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Σκορπιού, άρα κόντρα στο ζώδιο σας, είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών, και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς με τις δικές σας έγνοιες. Προσπαθήστε το Σάββατο λοιπόν να τους συμπεριλάβετε στα σχέδια σας και βέβαια αν νιώθετε απόσταση με το ταίρι σας είναι ιδανική μέρα για να είστε πιο κοντά. Αν έχετε γεννηθεί τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου είναι πιθανό να υπάρχει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας οπότε φανείτε ευέλικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς, των καθημερινών σας υποχρεώσεων αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί να σημειώσετε πρόοδο στα παραπάνω θέματα αν είστε συγκεντρωμένοι κι έχετε εκπονήσει και κάποιο πλάνο οργάνωσης, αλλά προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τους άλλους είτε στη δουλειά είτε στο φιλικό σας περιβάλλον. Και κάνοντας όλες τις δουλειές ακούστε μουσική, ένα podcast σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ή περιπλανηθείτε στο διαδίκτυο για να βρείτε έμπνευση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ