Μέγκαν Μαρκλ: Φόρεσε σκουλαρίκια αξίας 1990 λιρών, μίας start-up εταιρείας και εκτόξευσε τα κέρδη τους στους πρώτους δύο μήνες (φωτό & βίντεο)

Της πάνε "τρελά"!

Η Μέγκαν Μαρκλ  αγόρασε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 1990 λιρών από τους υποψήφιους του Dragons' Den.

Η επιχείρηση αυτή κοσμημάτων που ιδρύθηκε από γυναίκες και ονομάζεται Kimai.

Οι ιδρυτές αποκαλύπτουν ότι το royal plug αύξησε τα επιχειρηματικά έσοδα στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Στη Δούκισσα του Σάσεξ, 42 ετών, εστάλησαν τα κοσμήματα από την μάρκα τεχνητών διαμαντιών Kimai όταν ήταν ακόμη εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2019.

Η Μέγκαν φόρεσε τα σκουλαρίκια της μάρκας Felicity, τα οποία πωλούνται για 995 λίρες, όταν επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Smart Works στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Μέγκαν & Πρίγκιπας Χάρι: Περαστικά στο Βασιλιά πεθερό & μπαμπά αλλά και στη συννυφάδα της Κέιτ

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ιδρύτριες του Kimai, Sidney Neuhaus και Jessica Warch εμφανίστηκαν στο Dragons' Den όπου καμάρωναν ότι η Δούκισσα του Sussex φορούσε τα σχέδιά τους.

Οι ιδρύτριες - που αναζητούσαν επένδυση 250.000 λιρών για ένα μερίδιο 3 τοις εκατό στην επιχείρησή τους - αποκάλυψαν πώς η βασιλική υποστήριξη ενίσχυσε την επιχείρησή τους, μόλις δύο μήνες μετά την πρώτη τους έναρξη.

Εξήγησαν: «Ξεκινήσαμε χωρίς επένδυση και, στη συνέχεια, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία μας, βάλαμε τη Δούκισσα να φοράει τα κομμάτια μας, κάτι που μας επέτρεψε να αυξήσουμε σημαντικά τα έσοδα και από εκεί συγκεντρώσαμε 1,2 εκατομμύρια δολάρια».

Παρά το γεγονός ότι κορυφώθηκε το ενδιαφέρον όλων των δράκων, το ζευγάρι κατέληξε να επιλέξει τον Στίβεν.

Ο επιχειρηματίας είπε ότι πείστηκε να κάνει μια προσφορά αφού είδε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε φορέσει τα σχέδιά τους.

«Τη στιγμή που είπες να κυνηγάς τη Μέγκαν Μαρκλ, με είχες», είπε.

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ & Πρίγκιπας Χάρι - Ζωάρα! Εκθαμβωτική η Δούκισσα σε πρεμιέρα ταινίας με minimal μαύρο σύνολο (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ