Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στο Ζυγό - Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για καλύτερες επαφές!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, σχηματίζοντας τα ξημερώματα τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και λίγο μετά τις 8:00 το πρωί τρίγωνο με τον Ήλιο. Οι πρωινές ώρες είναι αυτές που πρέπει να αξιοποιήσουμε κυρίως για τις σχέσεις μας, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες μας στη δουλειά, αλλά και για να είμαστε πιο κοινωνικοί. Σαφώς τα χαμόγελα θα βγαίνουν πιο αβίαστα με την όψη με τον Ήλιο που είναι εξαιρετική για τις επαφές μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μια πιο απαιτητική ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Ζυγό κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μη συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών ή των οικονομικών. Το πρωινό μετά τις 08:00 είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις, αλλά για να έχετε και καλύτερη διάθεση. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αγορές προτιμήστε να τις έχετε ολοκληρώσει πριν το απόγευμα. Το βράδυ θα είναι βοηθητικό για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας. Σαφώς τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο με τη Σελήνη στον Σκορπιό τις επόμενες ημέρες, αλλά σήμερα τουλάχιστον έχετε άδεια από το σύμπαν το βράδυ να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή μετά την Πέμπτη θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας τη σημερινή μέρα. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης αύριο θα κάνουν πιο πιεστικές τις επαφές και όλοι κάτι θα θέλουν από σας τις επόμενες ημέρες, ενώ μπορεί να υπάρχουν και έκτακτες ανάγκες και απρόοπτα που μπορεί να σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να ομορφύνετε το σπίτι σας ή για να εξυπηρετηθείτε σε βασικές καθημερινές σας ανάγκες το πρωινό προσφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της εξακολουθεί να είναι θετική προς το ζώδιο σας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον φιλικό σας Ζυγό, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Το βράδυ αποφύγετε τις αιχμηρές συζητήσεις με συνεργάτες ή φίλους ακόμη και το σύντροφο σας, γιατί μπορεί να μη βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Προτιμήστε το πρωί για τέτοιου τύπου συζητήσεις που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο και θα έχετε μεγαλύτερη αποδοχή σε αυτά που λέτε. Η Τετάρτη είναι ως επί το πλείστον μια ευχάριστη μέρα και για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα παιδιά σας! Η δημιουργική σας διάθεση μπορεί να βγει και σε αυτά που ασχολείστε ως χόμπι και σας διασκεδάζουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ