Celine Dion: Ντοκιμαντέρ για την σκληρή μάχη με την ασθένεια της, Stiff Person - Ένα χρόνο την ακολούθησαν & κατέγραψαν τον αγώνα της

«I Am: Celine Dion»

Ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη μάχη της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) με το σύνδρομο Stiff Person, θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios.

Η σκηνοθεσία της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «I Am: Celine Dion» είναι της ΄Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι (Irene Taylor Brodsky).

Διαβάστε ακόμη: Άσχημα τα νέα για την υγεία της Céline Dion - "Δεν έχει τον έλεγχο των μυών της" λέει η αδερφή της

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για streaming στο Prime Video.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Διαβάστε ακόμη; Αδερφή της Celine Dion: ''Κάνουμε τον σταυρό μας, την αγαπάμε πολύ'' - Η κατάσταση της υγείας της (φωτό - βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η σταρ ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

Το σύνδρομο Stiff Person(SPS), είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ