Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο - Εκρήξεις & ανατροπές!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ανυπόμονοι, καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόοπτου και της αλλαγής. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Βέβαια αυτή η όψη από την άλλη μας δίνει ένα δυνατό κίνητρο προκειμένου να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ανάπτυξη και βελτίωση πιθανόν και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο σχηματίζοντας την τελευταία της όψη, την αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στη διάρκεια της νύχτας και από τη 01:20 μέχρι τις 10:04 το πρωί που περνά στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι σε φάση κενής πορείας. Έτσι η μέρα στην πορεία της στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες. Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες. Η μοναδική της όψη από τον Ζυγό θα είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα μας και στις αλλαγές που θέλουμε να επιδιώξουμε.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως χλιαρό και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία η Σελήνη μετά τις 10:04 περνά απέναντι σας στον Ζυγό και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά παίζει κάπως με τα νεύρα σας! Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή της οικογένεια σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου να βρείτε λύσεις σε θέματα της δουλειάς ή των οικονομικών και μάλιστα εκεί που πιθανώς δεν το περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά ευχάριστα και με καλή διάθεση, αλλά μετά το μεσημέρι πιθανώς να επωμιστείτε με αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση. Προσέξτε λίγο περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε μέσω του διαδικτύου είτε μέσω ενός νέου επαγγελματικού πονήματος. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Δυστυχώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σας. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε, δείτε πόσο μπορείτε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί αλλά και επινοητικοί ταυτόχρονα. Ακόμη σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Ζυγό και ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, ερωτικών συναντήσεων, ευχάριστων διαδρομών και διασκέδασης. Είναι η ιδανική μέρα για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα. Από την άλλη, με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα όμως δεν έρχεται με απαντήσεις. Αντί να αγχώνεστε για κάτι που ίσως αργήσει να έρθει, κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε στο εδώ και τώρα όσο κι αν δεν σας ικανοποιούν. Ακόμη φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ