Οι 9+1 φωτό του Εμμανουέλ Μακρόν από το ταξίδι του στην Ινδία χωρίς την Μπριζίτ – Έδειχνε να το απολαμβάνει

Στην Ινδία μόνος, ο Εμμανουέλ Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ήταν ο επίτιμος καλεσμένος στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την «Ημέρα του Συντάγματος» στην Ινδία, του Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι.

Μόνος όμως, χωρίς την Μπριζίτ που άφησε πίσω. Παρόλα αυτά η διήμερη επίσκεψη στο Νέο Δελχί τα είχε όλα και μάλιστα έδειχνε να την απολαμβάνει. Παρελάσεις, βόλτα με τον Ινδό πρωθυπουργό με ανοιχτό αυτοκίνητο, επίσκεψη σε τοπική αγορά και πολλά ροδοπέταλα να τον ραίνουν.

Διαβάστε ακόμα: Μπριζίτ Μακρόν και τραγουδίστρια! Ακούστε την σε βίντεο να τραγουδάει το περίφημο "Love me, please love me, je suis fou" του Μισέλ Πολναρέφ

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν ήταν με το προπονητή των "τρικολόρ" Ντιντιέ Ντεσάμπ, στο Yellow Coins Gala μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό που ξεκίνησε το 1989 και συγκεντρώνονται χρήματα για τα νοσοκομεία.

Χάρη σε αυτές τις δωρεές, υποστηρίζονται περισσότερα από 9.700 έργα σε δημόσια και ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά παιδιατρικά ιδρύματα υγείας.

Ο Μακρόν ήταν καλεσμένος της «Ημέρας του Συντάγματος της Ινδίας», το οποίο καθιερώθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1950, δύο χρόνια μετά την ανεξαρτησία της χώρας από τους Βρετανούς.

Οι δύο ηγέτες παρευρέθηκαν στην παρέλαση δίπλα-δίπλα σε μια τελετουργική παράδοση ανάμειξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και σύμβολα της σύγχρονης Ινδίας.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron) ανέβηκε στη λεωφόρο μεγάλης παρέλασης που οδηγεί στην Πύλη της Ινδίας, την Ινδική Αψίδα του Θριάμβου, σε ένα καρουζέλ που παρασύρθηκε από έξι άλογα και οδηγείται από μια μεγάλη συσκευή ιππικού.

Διαβάστε ακόμα: Μπριζίτ Μακρόν εφ' όλης της ύλης: Παντρεύτηκα τον Εμανουέλ επειδή δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη - Γιατί άργησε;

Μετά την έναρξη της παρέλασης, με τον ήχο του ινδικού ύμνου και 21 βολές κανονιών, 150 Γάλλοι λεγεωνάριοι, διάσημοι για το πολύ βήμα τους, άνοιξαν τις εκδηλώσεις, ενώ ακολούθησε flyover δύο γαλλικών μαχητικών Rafale.

Κάτω από έναν ήλιο ενοχλημένο από ένα πέπλο ρύπανσης, ρωσικά τανκς T-90, καμήλες, πεζικό, ναύτες και αεροπόροι παρέλασαν άψογα.

 

 

Τα μαχητικά Soukhoi-30 και Tejas "made in India" θα σηματοδοτήσουν την παρέλαση, σύμβολο ενός ινδικού στρατού ακόμα βαριά εξοπλισμένου με ρωσικό εξοπλισμό αλλά που  ενδιαφέρεται να διαφοροποιήσει τις προμήθειές του, γιατί όχι με Γαλλική τεχνολογία.

 

Και όλα αυτά την ώρα που οι Γάλλοι αγρότες ζεσταίνουν μηχανές για να μπλοκάρουν το Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: 16 χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Εμανουέλ & η Μπριζίτ Μακρόν - Ο έρωτας πέρα από κάθε ταμπού για τον έξυπνο μαθητή & την τολμηρή καθηγήτρια του (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ