Emma Stone: Πουλήθηκε η έπαυλη της στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτό & βίντεο τα εντυπωσιακά τιρκουάζ σαλόνια & την κατάλευκη κουζίνα

Φανταστική κατοικία!

Πότε έβγαλε το πωλητήριο, πότε τελικά το πούλησε μόνο στο Χόλυγουντ αυτά!

Η Emma Stone, σε λιγότερο από 10 ημέρες αφού έβγαλε στην αγορά το σπίτι της στο Λος Άντζελες βρήκε αγοραστή!

Για 3,995 εκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ο μεσίτης Eric Lavey του Sotheby’s International Realty – Beverly Hills, πλέον η κατοικία της ηθοποιού "άλλαξε" χέρια!

"Περισσότερα από 100 άτομα πήγαν στο σπίτι το πρώτο Σαββατοκύριακο

,
είπε ο Lavey, ενώ έγιναν πολλές προσφορές. Παρότι αρνήθηκε να μοιραστεί την τιμή του συμβολαίου, είπε πως «όλοι θα είναι πολύ ευχαριστημένοι».

stone spiti

Sothebys Realty

spiti stone

Sothebys Realty

spiti stone

Sothebys Realty

stone spiti

Sothebys Realty

Η 35χρονη πλήρωσε 2,3 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι το 2019. Το κατάλυμα βρίσκεται στην δημοφιλή περιοχή Comstock Hills, και περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία ισπανικού στυλ περίπου της δεκαετίας του 1920. Το κτήμα είναι περίπου 300 τ.μ., με τέσσερα υπνοδωμάτια μεταξύ της κύριας κατοικίας και του ξενώνα.

Αφού αγόρασε το ακίνητο, η Stone πρόσθεσε τον ξενώνα και ανακαίνισε την κύρια κατοικία, επεκτείνοντας το σπίτι, αλλά διατηρώντας παράλληλα αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως τις οροφές με δοκάρια και την αυλή με πλακάκια, μεταδίδει η Wall Street Journal. 

διαβάστε ακόμη: Η Emma Stone πουλάει το σπίτι της στο Λος Άντζελες για 4 εκατ. δολάρια - Δείτε φωτό από το εσωτερικό της διώροφης κατοικίας

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emma Stone, η οποία έχει ένα παιδί με τον σύζυγό της, Dave McCary, διαθέτει ένα σπίτι στο Όστιν του Τέξας, από το 2021, και έχει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, το οποίο αγόρασε για 3,56 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ