Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο - Αρμονική ημέρα με δυναμικότητα, ενέργεια & όμορφες όψεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Δυναμικά μπαίνει η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου με ωραίες όψεις που θα μας επιτρέψουν να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τόσο τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου όσο και τις πρώτες του Φεβρουαρίου. Έτσι, τα ξημερώματα της Δευτέρας σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις. Το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που μας χαρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, πρακτικότητα, συνεχίζει με τρίγωνο προς τον Ουρανό που μας δίνει αποφασιστικότητα, ενώ η τελευταία της όψη σήμερα είναι το τρίγωνο με τον Ερμή που βοηθά στην επικοινωνία και κάνει πιο στιβαρή την κρίση μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα με τις εξαιρετικές όψεις που έχουμε να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε. Είτε οι στόχοι είναι προσωπικοί και αφορούν τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία, τη δουλειά, τους συνεργάτες ή την ερωτική σας ζωή, έχετε την καταλληλότερη ευκαιρία να συντονιστείτε με το σύμπαν και να σηκώσετε τα μανίκια κάνοντας πρακτικά βήματα προς την υλοποίησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλή ενέργεια και αισιοδοξία κι έτσι πρέπει αγαπητοί μου Ταύροι γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλώς είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας, σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς. Έχετε στο πλευρό σας σημαντικές βοήθειες και θα έχετε και ώθηση στα δημιουργικά και επαγγελματικά σας σχέδια όπως και στα προσωπικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι ευλογία για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι αρμονικές όψεις της Σελήνης από την Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοούν τη δράση, την αποφασιστικότητα, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μάς σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας αν εστιάσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας. Η σημερινή μέρα σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στα νέα ξεκινήματα και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν. Η σημερινή μέρα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και οικονομικών με το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ