Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Μεγάλη κρίση πανικού... Είχε ξεχάσει η κόρη μου να μου στείλει μήνυμα ότι γύρισε το βράδυ - Ήθελα να καλέσω την αστυνομία» (βίντεο)

Τι λέει on camera

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλάει στο «Μπαμπά-δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη για την κόρη της, Χριστίνα και ένα περιστατικό που την "ταρακούνησε".

«Κάποιες φορές, δεν στέλνει μήνυμα, εκεί παθαίνω μεγάλη κρίση πανικού. Δεν κάνω πλάκα. Τότε, ήταν στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει ότι θα μου στείλει μήνυμα, έπαιρνα το τηλέφωνό της κι ήταν βουβό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη. «Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Πήρα τον μπαμπά της τηλέφωνο και τον τρέλανα κι αυτόν τον άνθρωπο. Από εκεί και μετά κατάλαβα το κακό, το λάθος μου», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: Η τρυφερή αγκαλιά της Πέγκυ Σταθακοπούλου στον Γιάννη Βούρο - "Με τη νίκη φίλε μου" (φωτό - βίντεο)

Τέλος, εξήγησε: «Το παιδί μου είπε "μαμά, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα, κοίταξέ το λίγο". Πήγα και το κοίταξα και δουλεύω πάνω σε αυτό».


instagram @peggy.stathakopoulou

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 19χρονη κόρη της, Χριστίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή.

Η διάσημη ηθοποιός συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram, όπου βλέπουμε τις δυο τους μαζί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ