Sophia Richie: Το μοντέλο κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Οι πρώτες φωτό της εγκυμοσύνης της

Η κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία περιμένει το πρώτο της παιδί 

Πριν από μερικούς μήνες, η Σοφία Ρίτσι απασχόλησε τα media με τον πολυτελή γάμο της.

Τώρα, το μοντέλο και κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον, Έλλιοτ Γκρέιντζ.

Μέσα από μια σειρά ασπρόμαυρων στιγμιοτύπων, η 25χρονη έδειξε στους πάνω από 11 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, τη φουσκωμένη κοιλιά της.  «Και τελικά έγιναν τρεις» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με την ίδια να ποζάρει πλάι στον σύζυγό της.

Σε άλλη φωτογραφία, η Σοφία Ρίτσι πόζαρε χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο ένα σακάκι στο επάνω μέρος του σώματός της, με την κοιλιά της να φαίνεται ξανά. «Οι καρδιές μας γεμίζουν με τόση αγάπη! Τόσο ευγνώμων για την υποστήριξή σας! Ανυπομονώ για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής» έγραψε.

 

Σε ανάρτηση που έκανε η Britsh Vouge για την οποία φωτογραφήθηκε η Σοφία Ρίτσι έγραψε:

"Τα συγχαρητήρια είναι απαραίτητα για το @sofiarichiegrainge! Η πρωταγωνίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, @Elliotgrainge. "Έμαθα περισσότερα τους τελευταίους έξι μήνες από όσα έχω μάθει σε ολόκληρη τη ζωή μου", λέει η Richie Grainge στη Vogue αποκλειστικά για το ταξίδι της προς τη μητρότητα. Πατήστε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό για να δείτε όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του φύλου του Διδύμου μωρού της"

Διαβάστε ακόμα: Paris Hilton & Sophia Richie Grainge: Μαζί τα δυο κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα - Ποιος θα αρνηθεί όμως ότι είναι stylish

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ