Χαμός στο Survivor με διπλή αποχώρηση στους Κόκκινους - Μετά την Κρίστη Καθάργια, έφυγε οικειοθελώς και ο Χρήστος Βολικάκης (βίντεο)

Εξελίξεις ...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor Greece.

Στο χθεσινό επεισόδιο, τις λιγότερες ψήοφυς συγκέντρωσε η Κρίστη Καθάργια γιαυτό και αποχώρησε.

«Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η παίκτρια των Διάσημων πριν αποχωρήσει, με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα και να χαρακτηρίζει το εαυτό της… «γιγαντιαίο μωρό».

Ωστόσο, έπειτα από καβγά κι εντάσεις αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Χρήστος Βολικάκης.

Όπως ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας δεν επιθυμεί να συμμετέχει άλλο στο ριάλιτι: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο 35χρονος παίκτης τόνισε τα εξής: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ