Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για όλα: "Θα επιστρέψω στην Αμερική γιατί εκεί ζει ο γιος μου - Η πατρότητα με επηρέασε να γίνω καλύτερος μπαμπάς" (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την οικογένεια του.

«Μου λείπει ο γιος μου. Με ενοχλεί το θέμα της ασφάλειας και σε σχέση με το πως θα μεγαλώσει το παιδί μου και όλο αυτό με τα όπλα που είναι ελεύθερα και ότι ανά πάσα ώρα μπορεί να βρει ένα όπλο. Έχω έρθει στην Ελλάδα γιατί θα συμμετάσχω την παράσταση «Το Κουαρτέτο» του Μίλερ, θα επιστρέψω στην Αμερική μετά. Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί, η μαμά του θέλει να είναι το παιδί εκεί, οπότε το παιδί πρέπει να είναι με τη μαμά του και ο μπαμπάς ακολουθεί. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνω εκεί για το καλό του, τότε θα μείνω. Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου. όταν έχεις λύσει κάποια πράγματα μέσα σου, τα υπόλοιπα είναι πιο «εύκολα».

«Οι εμπειρίες που έχουμε στη ζωή μας μας επηρεάζουν στο παρόν μας. Η πατρότητα με επηρέασε στο να γίνω ο καλύτερος μπαμπάς που εγώ δεν είχα. Έχει να κάνει με την προσωπική δουλειά με το μέσα μας. Η υποκριτική και το Λος Άντζελες με έκαναν να κοιτάξω το μέσα μου», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, «Οι πιο δύσκολες στιγμές έχουν να κάνουν με θέματα ανταγωνισμού, εγωισμού για τον λόγο που έχουμε μέσα μας. Στο Λος Άντζελες όσο και αν έχεις δουλέψει, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν. Είσαι ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων και έχεις να παλέψεις με το εγώ σου, και με το ότι είσαι άνετος έως τα 30 σου και έχεις κάποια πράγματα, και εκεί είσαι άγνωστος. Δεν με πόνεσε αυτό, με έκανε να συνειδητοποιήσω γιατί θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν με νοιάζει να είμαι γνωστός. Δεν είναι αυτοσκοπός της δουλείας μου».

«Όποιον γνώρισα είναι πολύ κουλ. Έχουμε πιει μπίρες με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο. Ξέρουν τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι πια και τι ζητάνε από τις συναναστροφές τους. Σιχαίνομαι την αγένεια και καταδικάζω οποιαδήποτε αρνητική στάση σε κάποιον που έρχεται να κάνει τη δουλειά του. δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε ο Πάνος Βλάχος γιατί δεν ήμουν μπροστά», σχολίασε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Ο γιος μου που είναι 4 ετών, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την δουλειά μου, ενώ με την μητέρα του, που ασχολείται με τα μαλλιά, του είναι πιο ξεκάθαρο ως επάγγελμα. Το έργο που πρωταγωνιστώ θεωρείται πολύ κλασικό έργο και ήθελα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τηλεοπτικά αν υπήρχε κάποια πρόταση, θα ήμουν ανοιχτός στο να δουλέψω., δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα», κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός το 2011, παντρεύτηκε την Αντωνία Βεντούρα στην Κεφαλονιά αλλά χώρισαν ύστερα από μόλις ένα χρόνο.

Στις 12 Ιουνίου 2020, η σύντροφος του, Σάρα Κόνερ, γέννησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο που ονομάστηκε Απόλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ