Αποτροπιασμός: 33χρονη βιντεοσκόπησε τον βιασμό 7χρονου κοριτσιού από 54χρονο – Έδειχνε το βίντεο και σε άλλα παιδιά

Φρίκη τα όσα πέρασε η 7χρονη στην Πενσυλβάνια

Αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού που αποκαλύφθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όπου μία γυναίκα, σύμφωνα με τη New York Post, βιντεοσκόπησε τον βιασμό ενός 7χρονου κοριτσιού και στη συνέχεια φέρεται να το έδειξε σ' ένα άλλο παιδί.

Πρόκειται για την Ariel Hiestand, 33 ετώναπό τις ΗΠΑ η οποία κατηγορείται για αρκετά αδικήματα, μεταξύ άλλων για βιασμό και για τη φερόμενη συμμετοχή της στη φρικτή σεξουαλική επίθεση που πραγματοποίησε ο κατηγορούμενος Edward L. Williams, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

«Η Hiestand, από την Ephrata, φέρεται να πίεσε το 7χρονο θύμα, στην επίθεση που διέπραξε ο 54χρονος άνδρας από το Μάνχαιμ των ΗΠΑ, καταγράφοντάς την σε βίντεο» υπογράμμισε για το αποτρόπαιο περιστατικό το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λιβάνου.

Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού στις ΗΠΑ φέρεται να έλαβε χώρα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τις εισαγγελικές Αρχές, το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου προς το πρωί της επόμενης ημέρας.

 

 

«Η Hiestand στη συνέχεια έδειξε βίντεο με τον Williams να κακοποιεί σεξουαλικά το κορίτσι σε ένα άλλο παιδί» πρόσθεσε το γραφείο του εισαγγελέα, στην έγγραφη ανακοίνωσή του για το φρικτό συμβάν.

Συνελήφθη την Παρασκευή, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύλληψη του Γουίλιαμς, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού, ακούσια αποκλίνουσα σεξουαλική επαφή με παιδί και δύο άλλες σχετικές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ