Τάσος Χαλκιάς: "Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός με ξεσπάσματα αγριότητας - Δεν είμαι κακοποιημένος και ας έφαγα πολύ ξύλο" (βίντεο)

Ο ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».

Στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή "Ελένη" μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην οικογένεια του.

«Η μητέρα μου δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της. Είχαμε περισσότερη μητριαρχία τότε. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία, η ρεβάνς των ανδρών ήταν σκληρή κι ίσως ακόμα παραμένει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τους γονείς του: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός και δεν μπορούσε και να μην είναι, όταν δούλευε 16 ώρες τη μέρα. Υπήρχαν ξεσπάσματα αγριότητας, αλλά δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου κι ας έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου».

Όσο για τα παιδιά του, δήλωσε: «Ήτανε ταλαντούχα και τα δύο», όμως εξήγησε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τα αποτρέψει από την υποκριτική.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τον έρωτα. «Δεν μπορεί να είσαι ερωτευμένος μονίμως μέσα σε μια σχέση. Ο ερωτάς περνάει κάπου αλλού, στο ενδιαφέρον, την αγάπη, την εκτίμηση», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς: «Έχω καταλάβει ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά» (βίντεο)

Τέλος, για το νομοσχέδιο με τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, είπε: «Για την τεκνοθεσία με απάλλαξε ο Λάκης Γαβαλάς. Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ