Έλβη Μιχαηλίδου: Η δημοσιογράφος του Open, δέχθηκε σεξιστική επίθεση από συνάδελφό της - Τι της έγραψε (βίντεο)

Το σχόλιο έγινε στα social media και στη συνέχεια το διέγραψε, όμως η δημοσιογράφος πρόλαβε να το "κρατήσει"

Η Έλβη Μιχαηλίδου, αθλητικογράφος του Open και του ethnos.gr, κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξιστική επίθεση από συνάδελφό της, ο οποίος διδάσκει και στο ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την ίδια, για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Open "Καλημέρα Ελλάδα" η Έλβη Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε στο θέμα και ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο "σχόλιο το έσβησε μόνος του ο κύριος χωρίς να μου ζητήσει όμως κάποια συγγνώμη".

 

 

Σε ανάρτησή της αναφέρει:

"Ενημέρωσα ως όφειλα τον ΠΣΑΤ καθώς τέτοιες εκφράσεις μεταξύ συναδέλφων δημόσια αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την (αθλητική) δημοσιογραφία της χώρας μας, η οποία είναι ήδη πολύπαθη και δεν πρέπει να την κλονίζουμε άλλο. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στο μισογυνισμό που κρύβει το απρεπές αυτό σχόλιο. Γιατί είμαι βέβαιη πως δε θα τολμούσε ποτέ να το κάνει δημόσια σε άντρα συνάδελφο. Επειδή όμως είμαστε στο 2024 και είμαστε αρκετές (ευτυχώς!) οι γυναίκες πλέον στο αθλητικό ρεπορτάζ, θέλω να πω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ τέτοιες συμπεριφορές. Ο καθένας και η καθεμία μιλάει με τη δουλειά του", έγραψε χθες η Έλβη Μιχαηλίδου στο facebook, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ