Η Ελ Μακφέρσον-"Το κορμί", αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα 4 μυστικά πίσω από τη νεανική της εμφάνιση (φωτό - βίντεο)

Άψογη σιλουέτα

Η Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), ένα από τα κορυφαία μοντέλα που μεσουράνησαν στις πασαρέλες τις δεκαετίες του '80 και του '90, γνωστή και ως «The Body» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή  ότι  η «πίεση» αυτού του τίτλου έχει πλέον μειωθεί για την ίδια.



Το σούπερ μοντέλο από την Αυστραλία που θα κλείσει τα 60 της χρόνια στις 29 Μαρτίου, δήλωσε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική της φιγούρα από τότε που επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από την «ευεξία».

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Elle Macpherson! Με καταπληκτική σμαραγδί τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη (φωτό)



Μιλώντας στους παρουσιαστές της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise», Νάταλι Μπαρ (Natalie Barr) και Ματ Ντόραν (Matt Doran) είπε ότι το «μυστικό» πίσω από τη νεανική της εμφάνιση και την υπέροχη σιλουέτα της είναι «η αγάπη, το γέλιο, το νερό και η ήλιος». 

To who is who της Ελ Μακφέρσον

Η Ελ ΜακΦέρσον γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1963 στην Αυστραλία.



Είναι μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια ενώ όλοι την αποκαλούν "Το κορμί" ("The body" στα αγγλικά)λόγω της υπέροχης σιλουέτας της.





Από το 1986 έως το 1989 υπήρξε παντρεμένη με τον Gilles Bensimon και από το 2002 έως το 2005 αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Arpad Busson με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Aurelius Cy Andrea Busson (4/2/2003) και τον Arpad Flynn Alexander Busson (14/2/1998).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ