Σοκάρει έγκλημα στο Σικάγο με 8 νεκρούς: Ο 23χρονος Ρόμεο Νανς τους σκότωσε σε 3 διαφορετικά σπίτια σε 2 μέρες – Μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

Οι αρχές εξετάζουν τη σχέση που είχαν τα θύματα με τον θύτη

Ο 23χρονος Ρόμεο Νανς είναι σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο ο δράστης της δολοφονίας 8 ανθρώπων σε τρία διαφορετικά σπίτια μέσα σε δύο μέρες.

Ένα σοκαριστικό έγκλημα ερευνούν οι αρχές στο Σικάγο, καθώς άνδρας φέρεται αν δολοφόνησε οκτώ ανθρώπους σε δύο ημέρες σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και μετά να έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Τα κίνητρα των οκτώ δολοφονιών δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης γνώριζε τα θύματά του.

Ένας από τους νεκρούς βρέθηκε την Κυριακή σε ένα σπίτι στην κομητεία Γουίλ. Άλλοι επτά βρέθηκαν τη Δευτέρα σε δύο σπίτια στο Τζολιέτ.

Οι αρχές δήλωσαν ότι πιστεύουν επίσης ότι ένας άλλο περιστατικό πυροβολισμών στο Τζολιέτ κατά το οποίο τραυματίστηκε ένας άνδρας την Κυριακή συνδέεται με τις πολλαπλές δολοφονίες. «Είμαι αστυνομικός 29 χρόνια και αυτός είναι ίσως ο χειρότερος τόπος εγκλήματος με τον οποίο έχω συνδεθεί ποτέ», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής χθες.

Δήλωσε ακόμη ότι δεν είχαν ενδείξεις για το πόσο καιρό οι άνθρωποι στα σπίτια ήταν νεκροί, κάτι που θα το δείξει η νεκροψία.

Ο Έβανς δήλωσε ότι τα θύματα που βρέθηκαν τη Δευτέρα στα σπίτια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ερωτηθείς αν τα θύματα ήταν μέλη της οικογένειας του υπόπτου, ο αστυνομικός διευθυντής είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει παρά μόνο να πει ότι ο ύποπτος τα γνώριζε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ