Κατερίνα Γκαγκάκη για τη μάχη της με την κατάθλιψη: Το έκρυβα για χρόνια - Πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω (βίντεο)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε περίοδος που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Για την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη από πολύ μικρή ηλικία μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» όπου βρέθηκε καλεσμένη στο MEGA.

«Είναι τόσο λάθος η άγνοια που έχει ο κόσμος με την κατάθλιψη. Σου λέει τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια χαρά, μα κατάθλιψη; Κανένας δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνεις προς τα έξω. Για πολλά χρόνια και από πολύ μικρή είχα κατάθλιψη και είχα την τύχει να έχω γονείς που το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε. Πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω.

Είναι κάτι που δεν το έχω πει δημόσια. Από πολύ μικρή -και πήραν αργά χαμπάρι οι γονείς μου-, ήμουν βουλιμική με όλα τα συμπτώματα, για τα ζητήματα βάρους. Το έκρυψα για πολλά χρόνια. Και όταν έγινε μη λειτουργικό, για παράδειγμα δεν πήγαινα σχολείο, τότε ζήτησαν τη βοήθεια κάποιου. Είναι κάτι που παρακολούθησα χρόνια και με δική μου ευθύνη και εκτίμηση το σταμάτησα γιατί θεώρησα ότι τελείωσα. Το ξαναείδα και το ξαναβλέπω μπροστά μου!» εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γκαγκάκη: Θέλει να γίνει μανούλα - ''Θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής -Κάνω και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία''

«Η αποδοχή είναι τεράστιος παράγοντας»

«Επειδή σπούδασα ψυχολογία, ήταν ο λόγος αυτός για να το σπουδάσω. Αυτή η βοήθεια και η αποδοχή που μου δόθηκε να τη μεταδώσω αλλά μετά το γύρισα σε έναν άλλον κλάδο. Αποδοχή είναι αυτό που θα σου πω. Η αποδοχή είναι τεράστιος παράγοντας. Ο άνθρωπος που με αποδέχθηκε αφού είπα όλα όσα φανταζόμουν ήταν ο άνθρωπος που είχα απέναντί μου και μου έδωσε την ανάσα. Ήταν πολύ αυστηρός! Ως μοναχοπαίδι και καλομαθημένο – κακομαθημένο, δεν είχα απόλυτη επίγνωση των ορίων. Μου έβαλε όρια που με κλόνισαν γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να μου κάνουν πατ πατ.

 

 

Ήταν μια περίοδος πριν από δύο καλοκαίρια που ενώ βρισκόμουν σε φαρμακευτική αγωγή και θεωρούσα ότι θα την παίρνω μια ζωή, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είδα έναν άνθρωπο και κάναμε μια αλλαγή και μετά από έναν χρόνο είμαι κανονικά. Υπήρξε περίοδος που έκλεινα το φως στο μπάνιο» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γκαγκάκη: Το απίθανο jumpsuit για την κεντρική προεκλογική της ομιλία - Λευκό μίνιμαλ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ