Μοντέλο από την Αυστραλία αντάλλασσε καυτά μηνύματα με συνδρομητή στο OnlyFans της - Τελικά ήταν ο σύζυγος της καλύτερης της φίλης (βίντεο)

Τι εξηγεί on camera

Ακόμη ένα story απιστίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά μέσα από ένα βιντεάκι στο instagram το μοντέλο από την Αυστραλία ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος της φίλης της εγγράφηκε κρυφά στο OnlyFans της και της έστειλε πρόστυχα μηνύματα με ψευδώνυμο.

Η Χάνεϊ Μπρουκς μέσα από τα social media εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με το nypost.com, η Μπρουκς ισχυρίστηκε ότι ένας άνδρας εγγράφηκε στη σελίδα της στο OnlyFans πριν από περίπου έξι μήνες και γρήγορα αγόρασε όλο το πονηρό περιεχόμενό της. «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι», δήλωσε η Μπρουκς για τους συνδρομητές της. «Μπορούν να εγγραφούν με όποιο όνομα θέλουν. Δεν βλέπουμε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάτι τέτοιο».

Ο άνδρας, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ο σύζυγος της καλύτερής της φίλης, έστειλε στη συνέχεια απευθείας μήνυμα στο μοντέλο, ζητώντας μια πιο «πριβέ» εμπειρία. «Προσφέρω μια “εμπειρία συντρόφου”», εξήγησε η Μπρουκς, «αλλά είναι αρκετά ακριβή».

Ως μέρος αυτού του πακέτου, η Μπρουκς προσφέρει γρήγορες απαντήσεις στα μηνύματα και πρόσβαση σε «διασκεδαστικό υλικό κάθε βράδυ». «Είναι ουσιαστικά το να είμαι η κοπέλα σου», δήλωσε η ίδια. Ο άνδρας πλήρωσε το ακριβό πακέτο για τρεις μήνες, με την Μπρουκς να ανταλλάσσει καθημερινά καυτά μηνύματα μαζί του.

"Now I'm thinking to myself: 'Have I unknowingly had an affair with one of my best friend’s husbands?'" the adult entertainer mused.

Honey Brooks took to Instagram to share the tawdry tale on Sunday, saying she was "gutted" by the man's actions.

Ξαφνικά, όμως, εκείνος σιώπησε. «Εξαφανίστηκε από προσώπου γης», είπε το μοντέλο. «Δεν ήξερα αν είχε πεθάνει». Το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, η Μπρουκς έμαθε τον πραγματικό λόγο που σιώπησε ο άγνωστος – μέχρι τότε – συνδρομητής.

«Σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα, επειδή τον ανακάλυψε η γυναίκα του», είπε στους ακολούθους της. «Η σύζυγός του είναι μία από τις καλύτερές μου φίλες». Η Μπρουκς ήταν συγκλονισμένη από την είδηση, εξηγώντας ότι γνώριζε καλά τον άνδρα και πήγαινε τακτικά σε εξόδους μαζί του.

Επέμεινε ότι δεν είχε ιδέα ότι αυτός ήταν το άτομο που πλήρωνε για την «εμπειρία συντρόφου» και της έστελνε ερωτικά μηνύματα επί τρεις μήνες. «Τώρα σκέφτομαι: “Μήπως εν αγνοία μου είχα σχέση με τον σύζυγο της καλύτερής μου φίλης;“», συλλογίστηκε η ίδια. «Αισθάνομαι εκνευρισμένη που της το έκανε αυτό, που το έκανε σε μένα». Η φίλη της, ωστόσο, καθησύχασε την Μπρουκς, επιμένοντας ότι δεν έφταιγε εκείνη για την απιστία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ