Η 27χρονη Veronica Koval καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση: Έτρεχε να πάρει καφέ – Πως η φυλάκισή της, την έκανε viral (φωτό)

Οι χρήστες των social media λάτρεψαν τη φωτογραφία της

Η 27χρονη Veronica Koval από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε 10 ημέρες φυλάκισης για επικίνδυνη οδήγηση και έκτοτε οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εκτοξευθεί.

Μάλιστα η Kovak  έχει πέρασει και από την Ελλάδα για διακοπές.

 

 

Ο λόγος… η φωτογραφία της λίγο μετά τη σύλληψή της που δημοσίευσε ο λογαριασμός mugshawtys στο Instagram.

Η Koval κλήθηκε να πληρώσει επιπλέον πρόστιμο 750 δολαρίων ενώ της αφαιρέθηκε και η άδεια οδήγησης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, βιαζόταν να πάρει τον καφέ της, προτού φτάσει στη δουλειά της.

Η 27χρονη είναι αισθητικός και ειδικεύεται στις τεχνικές με λέιζερ.

Ο λόγος που η δημοφιλία της εκτοξεύτηκε στα social media είναι η αντικειμενικά εντυπωσιακή της εμφάνιση που έφερε κάτω από την ανάρτηση περίπου 1.200 σχόλια

 

 

«Αφήστε την ελεύθερη, άργησε να φθάσει στο σημείο των πυροβολισμών» έγραψε ένας χρήστης αστειευόμενος.

«Μπορεί να μου κάνει εγχείρηση καρδιάς», πρόσθεσε ένας δεύτερος. «Αυτή η γυναίκα είναι πανέμορφη. Από στόφα σούπερ μόντελ», σχολίασε ένας τρίτος. Κι ο χρήστης Gatlin έθεσε το ερώτημα, που απασχολούσε, όπως φαίνεται τον ανδρικό πληθυσμό: «ποιος είναι ο λογαριασμός της στο Instagram»;

Μετά από λίγο η νοσοκόμα έδωσε το παρών. «Ορίστε εγώ είμαι», είπε.

«Αυτή είναι κυριολεκτικά η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ» σχολίασε μία γυναίκα.

Βέβαια υπήρξαν και ορισμένοι που δεν είχαν την ίδια εντύπωση με τους παραπάνω χρήστες, τους οποίους η Koval χαρακτήρισε «κακούς».

Ένας χρήστης μάλιστα σχολίασε το βλέμμα της στη φωτογραφία από τη σύλληψη, γράφοντας: «Αυτό είναι το βλέμμα ‘ο μπαμπάς μου έχει λεφτά να το διορθώσει αυτό’» με την 27χρονη να του απαντά: «Ο μπαμπάς μου είναι νεκρός, αλλά καλή προσπάθεια».

Θα γίνει μοντέλο

Τα παραπάνω οδήγησαν την Koval στο να σκέφτεται να ακολουθήσει το modeling όπως έγραψε σε ανάρτησή της πριν από μία μέρα ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο από φωτογράφισή της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ