Μία τρομερά επίκαιρη vintage pic: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ρόλο άντρα & γυναίκας ως Βίκτωρ-Βικτώρια - Μαζί της οι αείμνηστοι Πλωρίτης & Μικρούτσικος

1983 ...

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Στο έγχρωμο κλικ πρωταγωνιστεί η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στις πρόβες του «Βίκτωρ-Βικτώρια»

 

 

Στις πρόβες του διάσημου μιούζικαλ που είχε ανεβεί στο θέατρο «Αλίκη» το 1983, η Αλίκη Βουγιουκλάκη περιστοιχίζεται από τον Μάριο Πλωρίτη που είχε κάνει την διασκευή και τη μετάφραση του έργου, τον Θάνο Μικρούτσικο που είχε γράψει τη μουσική και τα τραγούδια, τον στιχουργό Γιώργο Παυριανό -τον οποίο κλείδωσε η Αλίκη στο καμαρίνι της προκειμένου να της γράψει τους στίχους για το περίφημο τραγούδι «Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ» που θα γινόταν το μότο της πρωταγωνίστριας- και τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιώργο Ρεμούνδο.

IMG_3173.JPG

IMG_3174.JPG

Διαβάστε ακόμη: Vintage story: Το τελευταίο πάρτι Χριστουγέννων της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η ίδια μαγείρευε αλλά δεν έτρωγε ... (βίντεο)

Η παράσταση για την οποία η πρωταγωνίστρια έκοψε κοντά τα διάσημα ξανθά μαλλιά της έγινε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν. Εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη πρωταγωνιστούσαν ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο Ηλίας Λογοθέτης και η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ