Γρηγόρης Βαλτινός: - «Ονειρεύομαι να γίνουν τα παιδιά μου για λίγο 5 χρονών για να τα αγκαλιάσω όπως τότε»

«Είχα τρομερό δίλημμα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του και για τη νέα δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «Famagusta» που κάνει πρεμιέρα στο MEGA, στις 21 Ιανουαρίου, στις 21:00.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «Famagusta» και αναφέρθηκε σε αυτήν, στους συντελεστές αλλά και στον ρόλο του ως «Εθνάρχης Μακάριος».

«Είναι γυρισμένο με την τελευταία τεχνολογία, είναι εντυπωσιακό το σενάριο, η έρευνα που έχει γίνει γύρω από το σενάριο. Η Βάνα Δημητρίου και ο Κώστας Καπώνης και όλη η συγγραφική ομάδα, είναι συντονισμένοι με έναν θαυμαστό τρόπο. Η παραγωγή μας δίνει όλη τη χαρά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. εγώ ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πάντα λέω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα.

Θα ήθελα άλλες 20 λήψεις. Ο Αντρέας Γεωργίου ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με εμένα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, το πώς ένα νησί, πολύ πιο μικρό από την Ελλάδα, πώς κατάφεραν αυτά τα παιδιά από την παραγωγή, να φτιάξουν ένα τέτοιο αριστούργημα στη μυθοπλασία. Είναι ζηλευτοί», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

 

Δείτε ακόμη:Με κλάματα στα μάτια ο Γρηγόρης Βαλτινός: ''Τα παιδιά μου πολλές φορές με έχουν σώσει από κακοτοπιές - Είναι καλύτερα από το ψυχιατρείο εδώ'' (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ