Ο γιος της Πρισίλα Πρίσλεϊ σπάσει τη σιωπή του - "Ξόδευα 3.000 δολ. το μήνα σε ναρκωτικά - Η μαμά μου με έσωσε"

Μιλάει γα τον εθισμό του

Μετά από πολύ καιρό, ο γιος της Πρισίλα Πρίσλεϊ σπάει τη σιωπή του και μιλάει ανοιχτά για τον εθισμό του στη φαιντανύλη.

Ο Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι, γιος της 78χρονης ηθοποιού και του 68χρονου κινηματογραφικού παραγωγού, Μάρκο Γκαριμπάλντι, ανέφερε την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της μητέρας του που τον έσωσε.

Αποκάλυψε ότι ξόδευε 3.000 δολάρια τον μήνα για φαιντανύλη - η οποία είναι 40 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη - αφού πρώτα εθίστηκε όταν το πήρε εν αγνοία του, μέσα με άλλα ψυχαγωγικά ναρκωτικά.

Στην εφημερίδα «The Sun» ο Ναβαρόνε δήλωσε: «Με την ηρωίνη διαρκεί περίπου έξι με οκτώ ώρες, αλλά με τη φαιντανύλη πρέπει να κάνεις κάθε 45 λεπτά, αλλιώς αρχίζεις να αρρωσταίνεις».

«Η μαμά μου με βοήθησε, ήμουν αδιάθετος, ήμουν άχρηστος. Με βοήθησε να κάνω τα πάντα».

Εκτός από τη Λίζα-Μαρί, η οποία πέθανε από την απόφραξη του λεπτού εντέρου που προκλήθηκε από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, ο γιος της Μπέντζαμιν έβαλε τέλος στη ζωή του το 2020 σε ηλικία 27 ετών μετά από τη δική του μάχη με τον εθισμό.

Εντωμεταξύ, ο πρώτος σύζυγος της Πρισίλα, ο Έλβις, πέθανε το 1977 σε ηλικία 42 ετών και βρέθηκε να έχει 14 διαφορετικά ναρκωτικά στον οργανισμό του.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι όταν η αδελφή του έπινε αλκοόλ, «αποφάσιζε να ξεσπάσει και να σου πει όλα όσα δεν πάνε καλά με σένα και τη ζωή σου».
«Ήταν αρκετά καταστροφικό. Ποτέ δεν θύμωσα έτσι, ποτέ δεν είπα κάτι που δεν εννοούσα όταν κάπνιζα χόρτο, αλλά μου έλεγε πραγματικά απαίσια πράγματα που κατά κάποιο τρόπο μας εμπόδιζαν να είμαστε κοντά όταν έπινε»
πρόσθεσε.

Η συνέντευξη δόθηκε 20 ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Πρίσλεϊ στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Οι δύο τους είχαν απομακρυνθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ