Τάσος Χαλκιάς: «Έχω καταλάβει ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά» (βίντεο)

Μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τα χρήματα και αποκάλυψε αν έχει δεχτεί να παίξει ρόλους παρόλο που δεν ήταν καλά αμειβόμενος, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της σχολής του.

«Πριν από 29 χρόνια, σχεδόν 30, έκανα τους Άθλιους το 1995, με αποκλειστική και δική μου συνεισφορά στην παραγωγή και έδωσα και μια πολύ καλή χορηγία.. Το θέρμα είναι ότι ξέραμε ότι μία παραγωγή με 33 άτομα, με σκηνικά, κοστούμια κλπ και με φιλική συμμετοχή δική μου και άλλων… μπήκαμε πάρα πολύ μέσα. Δεν έχει καμία σημασία γιατί κρατήθηκα και έβγαλα τη σεζόν. Τώρα δεν θα το έκανα ξανά, πριν από 15-20 χρόνια δεν θα το έκανα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: "Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα"

«Μετά το κλείσιμο της σχολής μου που για εμένα ήταν η μεγαλύτερη αγάπη που μπορούσα ποτέ να δημιουργήσω σε αυτή τη δουλειά και δεν κατάφερα οικονομικά να κρατηθώ, όχι μετά από αυτό το εγχείρημα, όχι. Κατάλαβα ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά. Δεν θα ήθελα να φέρω κι έναν στυγνό επιχειρηματία να μου κάνει τις δουλειές…», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ