Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια - Στο Ενετικό Λιμάνι για τον αγιασμό των υδάτων (φωτό- βίντεο)

Το μήνυμα που έστειλε

Στα Χανιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Κρήτη και παρακολούθησε από κοντά τον Αγιασμό των Υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι.

Πλήθος κόσμος παρευρέθηκε εκεί, ενώ βάρκες είχαν στηθεί από νωρίς στη θάλασσα, προκειμένου οι «βουτηχτάδες» να πέσουν για να πιάσουν τον σταυρό για ευλογία και φώτιση. 

 

 

«Και καθώς βρισκόμαστε στην αυγή του 2024 έχουμε το δικαιώμα να ατενίζουμε το μελλον με περισσότερη αισιοδοξία και περισσότερη αυτοεκτίμηση», είπε στην κάμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι δυσκολίες δεν λείπουν, από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας, την εισαγόμενη ακρίβεια και είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους», συνέχισε.

 

 

xania-3

theofania_mitropoli_mitsotakis8

theofania-xania-mitsotakis10-740x420

Έστειλε, δε, το μήνυμα ότι «θα εξακολουθουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερνότητα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, μια οικονομία που αναπτύσεται γρήγορα που δημιορυγεί καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μια ποιοτική δημόσια παιδεία, μια καλή υγεία για όλους με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας».

«Παράλληλα θα είμαστε σε επιφυλακή και για εποχιακά προβλήματα όπως η έξαρση της γρίπης και του κορωνοϊού γι' αυτό και εμβολιαζόμαστε και προστατευόμασε και προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Εύχομαι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης καλή χρόνια και φώτιση, υγεία, χαρά σε όλους τους αγαπημένους σας».

Πηγή φωτογραφιών: Flashnews & zarpanews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ