Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ για τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλά μπαμπά» - "Καρφωμένος" 10 χρόνια στο κρεβάτι μετά το ατύχημα στο σκι

Η Τζίνα Σουμάχερ, δημοσίευσε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από το παρελθόν...

Τα γενέθλιά του πατέρα της, Μίκαελ Σουμάχερ θυμήθηκε η κόρη του Τζίνα και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία που είναι και οι τρεις μαζί με τον αδερφό της Μικ, από παλαιότερες περιπέτειές τους.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γιορτάσουν αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι, τα τελευταία 10 χρόνια, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε μια πίστα σκι.

Όλα αυτά τα χρόνια, επικοινωνεί με τους οικείους του μέσω μηχανικής υποστήριξης, ενώ τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, προσπαθώντας για τη μεγαλύτερη δυνατή αποκατάσταση της υγείας του.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, που είναι και τα γενέθλιά του, η κόρη του, Τζίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία για να του ευχηθεί.

Διαβάστε ακόμα: Michael Schumacher: Ο άσος της Formula 1 έμεινε φυτό πριν από 9 χρόνια ακριβώς - Το σκι του άλλαξε τη ζωή (φωτό - βίντεο)

Σε αυτή, ο Μίκαελ Σουμάχερ ποζάρει αγκαλιασμένος με τα δύο του παιδιά, Μικ και Τζίνα. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Αναδρομή σε μια από τις πολλές περιπέτειές μας».

 

 

Διαβάστε ακόμα: Μίκαελ Σουμάχερ: Οργή για την ψεύτικη συνέντευξη, δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης - Κινείται νομικά η οικογένεια (βίντεο)

Και πέρσι η Τζίνα είχε ανεβάσει φωτογραφία για τα γενέθλια του πατέρα της με τους δυο τους να ρίχνουν... λοξές ματιές γεμάτοι χαρά

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ