Γέννησε η Σιένα Μίλλερ: Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η 42χρονη ηθοποιός με τον 27χρονο σύντροφό της (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός απέκτησε δεύτερη κόρη

Γονείς έγιναν η ηθοποιός Sienna Miller και ο επίσης ηθοποιός σύντροφός της Oli Green, αφού εκείνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, το ζευγάρι μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους βόλτα.

 

 

H 42χρονη και ο 27χρονος είναι περίπου έναν χρόνο μαζί και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, όπως στα BAFTA, αλλά και στο πάρτυ του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ.

Ωστόσο, για την Sienna Miller αυτό είναι το δεύτερο παιδί, αφού έχει άλλη μία κόρη, την 10χρονη Marlowe, από την προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό Tom Sturridge, η οποία εξελίσσεται σε μικρή fashionista.

Η ηθοποιός στα μέσα του Δεκέμβρη και λίγο πριν φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz για το εξώφυλλο της Vogue και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κριτική που έχει δεχθεί αφενώς για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στα 42 της και αφετέρου για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της.

 

 

Όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της η Sienna Miller είπε στην συνέντευξη εκείνη πως αυτό δεν είναι κάτι που τους απασχολεί ή τους εμποδίζει στην μεταξύ τους σχέση.

 

 

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά. Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω» είπε για την σχέση της με τον 27χρονο ηθοποιό.

Από την άλλη για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος, όπως όλες οι γυναίκες είχε και η ίδια ανασφάλειες, ωστόσο χάρηκε πολύ που μπόρεσε να χαρίσει ένα αδερφάκι στην 10χρονη κόρη της.

«Ήμουν πολύ τυχερή. Δεν προσπαθούσα απαραίτητα να μείνω έγκυος. Αυτό ήρθε σαν έκπληξη και βιολογικά ήταν κάτι που μπόρεσα να κάνω. Ένιωσα τόσο άσχημα που η Μarlowe δεν είχε ένα αδελφάκι. Έτσι προσπάθησα εγώ να καλύψω αυτό το κενό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ