H Λούσι Χέιλ γιορτάζει 2 χρόνια χωρίς αλκοόλ: "Το να παρατήσεις το ποτό είναι το σπουδαιότερο δώρο" - Έπινε από τα 12 της (φωτό & βίντεο)

H Λούσι Χέιλ γιορτάζει 2 χρόνια χωρίς αλκοόλ: "Το να παρατήσεις το ποτό είναι το σπουδαιότερο δώρο" - Έπινε από τα 12 της (φωτό & βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars» είναι νηφάλια εδώ και 2 χρόνια - Ξεκίνησε να πίνει όταν ήταν 12 ετών

 

Η Λούσι Χέιλ συμπλήρωσε πρόσφατα δύο χρόνια από τότε που αποφάσισε να απέχει από το αλκοόλ, εκφράζοντας τεράστια ευγνωμοσύνη για το ταξίδι της. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς «Pretty Little Liars», είχε ξεκινήσει να πίνει στα 12 της χρόνια.

Η 34χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το ορόσημό της στο Instagram, περιγράφοντας λεπτομερώς τη διάρκεια της αποχής της σε ώρες και αναλογιζόμενη την προσωπική της ανάπτυξη.

Το μήνυμά της συνόδευε ένα απόσπασμα του F. Scott Fitzgerald, τονίζοντας την ιδέα ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά ή νωρίς για να διαμορφώσει κανείς την ταυτότητά του.

Η ανάρτηση της Χέιλ περιλάμβανε και μια εικόνα της ίδιας μέσα στη φύση, συμβολίζοντας την εκτίμησή της για τις απλές απολαύσεις της ζωής.

416095259_1435911177272199_8388595139054883445_n

 

Η ηθοποιός περιέγραψε τη νηφαλιότητα ως το πιο πολύτιμο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της, αναγνωρίζοντας την αφθονία των μαθημάτων, την αυτογνωσία και τις προκλήσεις, αλλά και τις χαρές που την συνοδεύουν. Τόνισε επίσης τη ζεστασιά και την αποδοχή που έχει λάβει, εκτιμώντας τις συζητήσεις και τις ευάλωτες στιγμές που μοιράστηκε με διάφορα άτομα, ακόμη και με εκείνα από το παρελθόν της.

Εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτές τις εμπειρίες, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συνάντησε, επισημαίνοντας τον πλούτο που έφεραν στη ζωή της. Η Λούσι Χέιλ ολοκλήρωσε την ανάρτησή της απευθυνόμενη σε όσους αγωνίζονται, καθησυχάζοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι στο ταξίδι τους και δίνοντας συμβουλές να παραμείνουν ανοιχτόκαρδοι, περίεργοι και να αναζητούν υποστηρικτικές συνδέσεις.

Αυτό το σημαντικό ορόσημο για τη Lucy ακολουθεί την προηγούμενη αποκάλυψή της ότι ξεκίνησε να πίνει στα 12 της χρόνια και τελικά αγκάλιασε τη νηφαλιότητα στα 30 της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ