O Λάκης Γαβαλάς δημιουργεί το απόλυτο Πρωτοχρονιάτικο outfit: «Πώς θα γίνετε θεές και θεοί» - Πήγε στη λαϊκή αγορά να ψωνίσει (βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς με τη Νανά Παλαιτσάκη προτείνει ρούχα από τη λαϊκή για την Πρωτοχρονιά σχολιάζοντας: «Τα εσώρουχα έγιναν εξώρουχα και όλες βγαίνουν…» 

«Τα εσώρουχα έγιναν εξώρουχα και όλες βγαίνουν…» 

 

 

Ο Λάκης Γαβαλάς ένωσε τις δυνάμεις του με τη Νανά Παλαιτσάκη στο πλαίσιο της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/12) από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και παρουσίασε τις προτάσεις του για τις κατάλληλες ενδυματικές επιλογές (outfits), που θα εντυπωσιάσουν στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επισκέφθηκε με τη δημοσιογράφο τη λαϊκή αγορά του Παπάγου για τα τελευταία ψώνια και άρχισε τις προτάσεις του από τα εσώρουχα. 

«Επιτέλους με ενώσατε πάλι με τη Νανά σε αυτή τη φανταστική λαϊκή αγορά. Είμαστε στου Παπάγου και περνάμε τέλεια!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε με την παρουσίαση των επιλογών του, αφού πρώτα σχολίασε:

«Τα εσώρουχα έχουν γίνει πλέον… εξώρουχα και όλες βγαίνουν…», είπε με νόημα. Από τη μεριά της, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε πως οι επιλογές του θα δείξουν στις γυναίκες και στους άνδρες πως θα γίνουν «Θεές και Θεοί».

Ο γνωστός σχεδιαστής δείχνοντας ένα λευκό σουτιέν ανέφερε πως «είναι πάρα πολύ ωραίο να φοράς ένα λευκό εσώρουχο», ενώ η Νανά Παλαιτσάκη πρόσθεσε πως της φάνηκε πολύ σικ. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το look για μέσα στο σπίτι με μια ρόμπα και χνουδωτές παντόφλες, προτού περάσει σε άλλες επιλογές που ήταν για βραδινή έξοδο ή για διάφορα άλλα concepts.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με την Vogue: "Τώρα τι θέλει να μας πει όταν φόρεσα εγώ το νυφικό - κουστούμι πρώτος και καλύτερος...;" (φωτό)

Ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς εκνευρίστηκε με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις από το πάνελ της εκπομπής και είπε αστειευόμενος: «Σκάστε μωρέ κι εσείς…».

Διαβάστε ακόμα: Λάκης Γαβαλάς: Όταν γεννήθηκα, ένα αστέρι μου έκλεισε το μάτι, πήραν το σήμα τα υπόλοιπα που έκαναν μια σκάλα να με φέρουν κοντά τους...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ