Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε: «Έζησα μεγάλο πένθος» - «Το πρωί έκανα επέμβαση και μετά πήγα Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο» (βίντεο)

Η ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τη ζωή της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «I Love Σου Κου».

«Μου λένε ότι είμαι γουρλού στις δουλειές μου. Η ζωή μου τα έφερε όλα απλόχερα. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή, ακόμα κι αν ήταν λάθος. Έκανα τώρα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν, ήθελαν ηλικίες μεγαλύτερες από τη δική μου. Εγώ είμαι 55, ήθελαν παραπάνω. Θέλουν πιο μικρές, πιο μεγάλες και η δική μου η γενιά είμαστε στο ενδιάμεσο. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα για 55; Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι ανοιχτή στα πάντα, σε ό, τι προκύψει στη ζωή. Αν το αποφασίσουμε, μπορεί και να παντρευτούμε», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για την οδυνηρή στιγμή που έχασε το παιδί που κυοφορούσε, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου περιέγραψε: «Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ο θεατρικός παραγωγός προς τιμήν του μου είπε να το ακυρώσουμε, απλά ήταν ένα κατάμεστο θέατρο, χίλια άτομα. Σκεφτόμουν και όλους τους άλλους, είναι μια ομαδική δουλειά».

Διαβάστε ακόμα: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις 2 χρόνια, λένε ότι δεν μπορούν να με κατατάξουν ηλικιακά» (βίντεο)

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το βιώσω τόσο έντονα. Γενικά δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί, έτυχε αυτή τη φορά, αλλά δεν έκατσε… Ήμουν στα 40 κάτι, οπότε ήταν πιο δύσκολο να προσπαθήσω ξανά. Τη σκέφτηκα και την υιοθεσία. Μετά έχοντας χωρίσει, σκέφτηκα ότι έτσι και αλλιώς κάνω μια δουλειά που είναι ανασφαλής, αν είχα και ένα παιδί δεν ήξερα πού θα με βρει η επόμενη μέρα. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις ανάγκες που έχει ένα παιδί».

Eπίσης, δήλωσε: «Το NLP ήταν σημείο τομής στη ζωή μου. Είχα έναν φίλο, που έβλεπα ότι είχε μία πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά και έκανε συνέχεια τα ίδια λάθη. Κάποια στιγμή τον είδα και είχε αλλάξει τελείως η κοσμοθεωρία του, ο τρόπος που αντιμετώπιζε τα πράγματα. Τον είδα πολύ ζεν, πολύ κουλ και μου είπε ότι έκανε NLP. Εγώ έβλεπα ότι στην προσωπική μου ζωή έπεφτα συνέχεια στα ίδια λάθη. Επέλεγα διαρκώς ανθρώπους που ήταν εντάξει αλλά δεν έβγαινε σε κάτι καλό, δεν έβγαινε σωστό. Η αρχική πεποίηθησή μου ήταν ότι είμαι ανισόρροπη, ότι έλκω την ανισορροπία. Και το συνειδητοποίησα ότι όντως συνέβαινε αλλά δεν το καταλάβαινα».

Διαβάστε ακόμα: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όμορφη για πάντα & καλοκαιρινή: Πόζα pin up με χρυσό μπικίνι

«Όλα αυτά μας δημιουργούνται από μικρά παιδιά, μας γεμίζουν με τόσα πρέπει και καταλήγεις να έχεις ένα "λογισμικό" στο μυαλό σου που είναι όλο λάθος. Πάντα έριχνα την ευθύνη αποκλειστικά σε μένα. Εάν ο άλλος είχε τα Χ προβλήματα, τα έβλεπα αλλά εθελοτυφλούσα», είπε στο τέλος η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ