Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Με εντυπωσιακό ανθρακί παλτό ποζάρει με τις τρεις κόρες της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο (φωτό)

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας πόζαρε για μια εορταστική φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του παλατιού

Η πριγκίπισσα Ariane της Ολλανδίας είναι σπίτι για διακοπές και έτσι η Βασίλισσα Μάξιμα, ο Βασιλιάς Γουίλεμ-Αλέξανδρος και οι τρεις κόρες τους—η Πριγκίπισσα Κατερίνα-Αμαλία, η Πριγκίπισσα Αλεξία και η Πριγκίπισσα Αριάν— συγκεντρώθηκαν έξω από το παλάτι Huis ten Bosch, για μια εορταστική φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του παλατιού.

Οι αδερφές Αμαλία και Αριάν ντύθηκαν σε γιορτινά χρώματα για τη φωτογράφηση, στην οποία εμφανίστηκε και ο σκύλος της οικογένειας Μάμπο.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ζουν στο Huis ten Bosch Palace στη Χάγη από τον Ιανουάριο του 2019 ενώ επανενώθηκαν με όλα τους τα παιδιά ενόψει των εορτών.

Η μικρότερη κόρη τους, Ariane, έφυγε από την Ολλανδία τον Αύγουστο για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο UWC Adriatic στην Ιταλία. Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του σχολείου, οι χειμερινές διακοπές ξεκίνησαν στις 15 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Το velvet royal blue της Queen Μάξιμα & το μεσάτο πράσινο παλτό της πρώτης κυρίας της Ν. Κορέας - Το επίσημο δείπνο και το στέμμα της βασίλισσας (φωτό & βίντεο)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ