Η Νίκη Κάρτσωνα είπε ωραία ατάκα: «Έχουμε χάσει λίγο την ουσία, είμαστε followers και όχι leaders» - «Δεν ξέρω τι έπαθε η γενιά μας» (βίντεο)

"Μου αρέσει η φυσική ομορφία, γράφει η ψυχή μας", λ'εει η Νίκη Κάτσωνα

Η Νίκη Κάρτσωνα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τις αναμνήσεις της από τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και τον ρόλο της σαν μητέρα.

Η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων που εγώ κι η οικογένειά μου έχουμε την υγεία μας, που έχω τη δουλειά μου κι έναν καταπληκτικό σύντροφο. Μεγαλώνοντας, ο στόχος μου είναι να απλοποιήσω κι άλλο τη ζωή μου, γιατί πιστεύω ότι έτσι μόνο ηρεμεί η ψυχή σου. Εύχομαι μέσα στο '24 να καταφέρω να μετακομίσω μόνιμα στην Καλαμάτα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Λείπω από το πατρικό μου από τα 11 μου. Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει λίγο πιο ευγνώμων, λέω στον εαυτό μου "ρε Νίκη, καλά τα κατάφερες". Ξεκίνησα από την επαρχία και ξαφνικά, κάποια στιγμή, όλη η Ελλάδα γνώριζε την Κάρτσωνα. Είχα όμως φοβερές ανασφάλειες, ήμουν στα εξώφυλλα των περιοδικών σχεδόν κάθε εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμα: Δύσκολες στιγμές για τη Νίκη Κάρτσωνα: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της - Το συγκινητικό "αντίο" στο Instagram

Όσο για τη σχέση που έχει με τα χρόνια που περνάνε, ανέφερε: «Στη δεκαετία των 30, μπαίνεις σε ένα τούνελ και λες "πρέπει να κάνω κάποια πράγματα". Στα 40, βγαίνεις από αυτό το τούνελ και λες "πρέπει να με συναντήσω". Η ωραία ψυχή της γυναίκας "γράφει" στο πρόσωπο».

Τέλος, δήλωσε: «Έχουμε χάσει λίγο την ουσία. Είμαστε followers και όχι leaders. Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να είναι leaders του εαυτού τους. Δεν ξέρω τι έπαθε η γενιά μας στην πορεία και το "έχασε" και στον ρόλο του γονέα δεν τα καταφέραμε. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ο γιος μου να είναι χαρούμενος, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά εκεί έξω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ