Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει 3 πανεύκολες & παραμυθένιες ιδέες για να αναβαθμίσουμε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μας ! (βίντεο)

Τα φτιάχνουμε μόνοι μας εύκολα & οικονομικά!

Αυτά τα Χριστούγεννα φτιάξτε υπέροχες DIY συνθέσεις για το σπίτι πολύ εύκολα και οικονομικά. Παρακάτω θα δείτε τρεις υπέροχες κατασκευές με απλά υλικά οι οποίες δεν απαιτούν κόπο. 

1º DIY
Χιονισμένη γυάλα με θέμα το δάσος
Το λευκό με θέμα το δάσος σε συνδυασμό με κρύσταλλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα trends για το 2023. Αυτό το diy είναι πολύ οικονομικό και θα χαρίσει extra κομψότητα στον στολισμό του σπιτιού σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ράφι, σε ένα έπιπλο ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε σε μια σύνθεση ενός centerpiece στο coffee table ή την τραπεζαρία. Επίσης είναι πολύ καλή ιδέα για τον πάγκο της κουζίνας ή το υπνοδωμάτιο. 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά και οικονομικά:

Κόλλα χειροτεχνίας υγρή λευκή (ατλακόλ)
Πινέλο
Τεχνητό χιόνι 
Μικρό δέντρο φιγούρα
Μια γυάλινη γυάλα ή ένα απλό φαρδύ βάζο
Ένα χριστουγεννιάτικο κλαδάκι με στολίδια
Ένα λαμπάκι μπαταρίας
 
 
Εκτέλεση:
Πάρτε τη γυάλα και περάστε λίγη κόλλα με το πινέλο στις δύο απέναντι πλευρές. Ρίξτε λίγο χιόνι και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Στη συνέχεια ρίξτε χιόνι στο εσωτερικό της γυάλας, τοποθετήστε πάνω το δεντράκι και συνεχίστε να ρίχνετε χιόνι για να φαίνεται χιονισμένο. σταθεροποιήστε το λαμπάκι (καλό είναι να βρείτε παρόμοια γυάλα με ανοιχτό στόμιο για να "κάτσει" πάνω το λαμπάκι. Ολοκληρώστε με το κλαδάκι. Η χιονισμένη γυάλα σας με θέμα το δάσος είναι έτοιμη!

2º DIY

Πολυτελή χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με επιπλέοντα κεριά
Μια πολύ οικονομική ιδέα για να κάνετε πιο πολυτελή τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι είναι να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κηροπήγια με επιπλέοντα κεριά. Με αυτό το DIY θα χαρίσετε extra λάμψη και θα κάνετε πολύ πιο ζεστή την ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
3 βάζα σωλήνες σε διαφορετικά ύψη
3 επιπλέοντα κεριά
6 στολίδια χιονονιφάδες με γκλίτερ
Πιστόλι σιλικόνης
Ψαλίδι
Μικρός δίσκος καθρέφτης

 
 
Εκτέλεση:
Πάρτε τα 3 στολίδια, κόψτε τα και κολλήστε τα με την κόλλα σιλικόνης στα υπόλοιπα, στα σημεία όπου βλέπετε στο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο το στολίδι σας θα γίνει 3D. Γεμίστε τα βάζα σας με νερό και τοποθετήστε τα στολίδια μέσα. Στη συνέχεια βάλτε τα πάνω στον δίσκο. Ολοκληρώστε με τα κεριά. Αυτή η κατασκευή είναι ένα έτοιμο centerpiece για οποιοδήποτε τραπέζι, κονσόλα ή μπουφέ θέλετε να στολίσετε. Μπορείτε αντί για λευκό να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα βρείτε σε κερί που επιπλέει. Καλό είναι βέβαια να επιλέξετε το ίδιο χρώμα στα κεριά και τα στολίδια για περισσότερη ομοιομορφία. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας! 

Δείτε επίσης:Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει εναλλακτικούς τρόπους διακόσμησης για τα φετινά Χριστούγεννα - χωρίς δέντρο αλλά εξίσου φανταστικοί!

3º DIY

Χριστουγεννιάτικο καλάθι σε λιγότερο από 1 λεπτό!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, αυτή η ιδέα δεν έγινε τυχαία viral αφού σε λιγότερο από 1 λεπτό θα έχετε έτοιμο ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο καλάθι. Εδώ δεν απαιτείται κανένας κόπος και καμία απολύτως δεξιοτεχνία.

Προμηθευτείτε τα εξής υλικά:
Ένα ψάθινο στιλάτο καλάθι
3 Μικρά δεντράκια (2 χιονισμένα - 1 χωρίς χιόνι)
Μια καρό πετσέτα

 

 

Εκτέλεση:
Πάρτε το καλάθι, τοποθετήστε μέσα τα δεντράκια, διπλώστε την πετσέτα και κρεμάστε τη με ωραίο τρόπο στο καλάθι. Η σύνθεσή σας είναι πανέτοιμη με μηδέν κόπο και ελάχιστα χρήματα. Μπορείτε βέβαια να το χρησιμοποιήσετε αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο, να το στολίσετε με λαμπάκια και στολίδια ή να το αφήσετε όπως στο βίντεο γιατί ακόμα και έτσι είναι πάρα πολύ κομψό και όμορφο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ