Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ποτέ δεν έχω κάνει Χριστούγεννα: Ο κόσμος κάθεται κι εμείς κάνουμε υπερωρίες – δεν αγαπώ ούτε τα γενέθλια (βίντεο)

Απολαυστική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο στο «The 2Night Show» του ANT1 τη νύχτα της Δευτέρας (17/12) που μίλησε για τη ζωή του, την υποκριτική αλλά και τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.

«Βλέποντας τις φωτογραφίες του παρελθόντος λέω “εντάξει καλός ήμουν”. Η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο αλλά δεν αρκεί. Αυτό που λέμε και στο θέατρο, όταν ανοίξει η αυλαία και δεν τα λες, ακόμα και ο Αλέν Ντελόν να είσαι…θα σε πετάξει! Προσπαθούσα με τα άλλα μέσα και όχι με την εμφάνιση», ανέφερε.

«Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα δεν αρέσουν στους ηθοποιούς. Ο κόσμος κάθεται και εμείς κάνουμε υπερωρίες. Για να έρθουν αυτοί στο θέατρο, πρέπει εμείς να δουλεύουμε. Ποτέ δεν έχω κάνει Χριστούγεννα. Μία φορά μόνο πριν από 4-5 χρόνια που έκανα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά», αποκάλυψε και πρόσθεσε:

«Δεν αγαπώ ούτε τα γενέθλια, ειδικά στην ηλικία μου. Παράπονο δεν έχω, αλλά το κοντέρ γράφει. Πάρτι δεν θα κάνω ποτέ, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα στο τέλος; Όταν έγινα 40 χρονών επειδή ακούγονται σε έναν άνθρωπο νέο, έπαθα υστερία. Είχα τόσα νεύρα και πήγα στο σπίτι μου. Θα πήγαινα σε ένα σπίτι φίλων, είχα τόσα νεύρα, έκλεισα το παράθυρο του μπάνιο και έσπασε. Πάω στους φίλους μου και χτυπάω το κουδούνι, ήταν σβηστά τα φώτα και μου έκαναν έκπληξη. Το τι τους είπα, δεν λέγεται».

«Δεν έχω κανένα παράπονο, η ζωή μου υπήρξε ευτυχισμένη. Ο χαρακτήρας παίζει ρόλο αλλά όχι πάντα σε αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες, αλλά είναι καλοί σε αυτό που κάνουν εξακολουθούν και υπάρχουν. Υπήρξε μεγάλος σταρ που δεν τον συμπαθούσε κανείς, δεν πήγε κανείς στην κηδεία του, ήταν πολύ γρουσούζης. Πέθανε ένας τόσο διάσημος άνθρωπος, κωμικός και δεν θέλανε να πάνε ούτε στο τελευταίο κατευόδιο».

«Παραλίγο να παίξω με τον Δημήτρη Χορν»

Έπειτα αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Χορν, αλλά και στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. «Παραλίγο να παίξω με τον Δημήτρη Χορν. Με πήρε στο θίασό του, έπεσε η δικτατορία, έγινε γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ και με πήρε να λέω τις ειδήσεις. Για 17 χρόνια τις παρουσίαζα. Έκανα το πρώτο έγχρωμο δελτίο ειδήσεων με τη Λιάνα Κανέλλη. Ήταν σοκαριστικό. Γιατί όταν είχες συνηθίσει για 7 χρόνια να σε βλέπεις ασπρόμαυρο και ξαφνικά με χρώμα, λες…».

Τι είπε για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

«Δεν σκέφτηκα να γράψω βιβλίο γιατί νομίζω ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανείς να το διαβάσει. διαβάσω. Έχω μια απλή ζωή, εγώ δεν θα το έπαιρνα. Έπρεπε να γίνει βιβλίο ή σίριαλ για τη γιαγιά μου την Κατίνα Παξινού. Είναι ακριβή παραγωγή για να γίνει. Μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό ενόψει πολέμου και έμεινε σε μια βάρκα λόγω τορπιλισμού, βρέθηκε απένταρη στην Αμερική και έκτοτε ξεκίνησε να παίρνει τα Όσκαρ. Μυθικά πράγματα. Έχω στο σπίτι μου το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού. Είχε μείνει 12 χρόνια στην Αμερική και γύρισε ενώ είχε τόσο μεγάλη καριέρα. Δεν άντεχε να μιλάει αγγλικά, ήθελε να μιλάει τη γλώσσα της», δήλωσε.

«Προς το τέλος της ζωής της ένιωθε πληγωμένη από τη χώρα. Οι Έλληνες δεν αγαπιόμαστε πολύ, δεν είμαστε φιλικοί ο ένας με τον λόγο. Πολλή ζήλια», υπογράμμισε.

Ο άθλος του Τσιμιτσέλη

Ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στη νέα ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από Χιόνι», τον οποίο όπως εξομολογήθηκε τον αισθάνεται σαν γιο του.

«Είναι μια γλυκιά, τρυφερή ταινία. Έχει χιούμορ. Ο Γιάννης έχει κάνει ένα άθλο. Είναι το παιδί που δεν έχω και είμαι πολύ υπερήφανος που ένα παιδί από το Κρυονέρι του Μεσολογγίου έφτασε και να σκηνοθετεί. Και με τόση τελειότητα και ψυχραιμία ως παραγωγός. Είχε τους δύο ρόλους του παραγωγού και του σκηνοθέτη και λες “πώς το άντεξε;”», είπε.

«Έρχεται μια αμερικανιά της συμφοράς, μια μπούρδα και παράλληλα παίζεται μια ελληνική ταινία που δεν είναι μπούρδα και δεν το υποστηρίζουν. Γιατί; Είναι αμαρτία από τον Θεό. Δεν την έχω δει με τα τελειωτικά χρώματα και ήχους. Είμαι ευχαριστημένος σε αυτή την ταινία, που έχω αυτή την υπέροχη ρολάρα και νομίζω ότι είμαι και καλός!», σημείωσε.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έπαιξα στις "Ψυχοκόρες" - Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ