H Ιβάνκα Τραμπ με το ωραιότερο γιορτινό outfit – Μισό ασημί μισό μαύρο – Δείτε το look

Το φόρεμα της ήταν από τον γνωστό οίκο μόδας Monique Lhuillier

Στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Fontainebleau στο Λας Βέγκας έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities. Μέσα σε αυτούς ήταν οι Ivanka Trump, Kim Kardashian, Justin Timberlake, Cher και πολλοί ακόμη.

Το αστέρι της ποπ Justin Timberlake, ερμήνευσε μερικά από τα επιτυχημένα τραγούδια του, συμπεριλαμβανομένων των "Sexy Back" και "Mirrors".

Το πάρτι περιλάμβανε κοκτέιλ μπαρ σε όλο το κατάλυμα, κορίτσια με φτερά, μιμητές του Rat Pack και την ανεπίσημη γαλλική μασκότ κανίς του ξενοδοχείου για φωτογραφήσεις.

Το θέρετρο σε μπλε απόχρωση έχει 67 ορόφους με 3.644 πολυτελή δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείου και ένα σπα με περιποιήσεις Barbara Sturm και πολλά σημεία λιανικής. Μεταξύ των λιανικών προσφορών του θέρετρου είναι τα Chrome Hearts, Missoni και Giuseppe Zanotti, με σχέδια για Cartier, Alaïa και Graff.

 

 

Αυτή που εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, μέσα στο πλήθος των celebrities ήταν η Ivanka Trump, καθώς φόρεσε ένα φόρεμα Monique Lhuillier δυο χρωμάτων: με μαύρο βελούδινο μπούστο στο επάνω μέρος και ασημί παγιέτες στο κάτω μέρος.

 

 

Βέβαια, αυτή της την εμφάνιση δεν μπορούσε να μην την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας μια δημοσίευση δείχνοντας κάθε πλευρά του συνόλου της. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ιβάνκα Τραμπ: Το glamorous πάρτι γενεθλίων της, τα είχε όλα - Δείτε το σέξι μίνι φόρεμα που επέλεξε (φωτό)

Αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει κάνει πάταγο στην αμερικανική αγορά και μάλιστα, έχει εξαντληθεί στο saks.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ