Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγκυος στο πρώτο της παιδάκι - "Μεγάλο roller coaster συναισθημάτων"

Έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute

Το πρώτο της παιδάκι είναι έτοιμη να υποδεχτεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά "Η γη της Ελιάς", έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Beaute.

Διαβάστε ακόμη: Επίσημος αρραβώνας για την Αντιγόνη Κουλουκάκου: ''Σε αγαπώ για πάντα'' - φωτό με τον μνηστήρα της να δείχνουν τις βέρες

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφο της και τα παιδιά του αλλά και για την αναμονή του νέο μέλους.

 

 

Πώς βιώνεις την αναμονή του νέου μέλους της οικογένειας;

“Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους; Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κάλλας η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το συγκλονιστικό μακιγιάζ του Αχιλλέα Χαρίτου (φωτό)

Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Αυτό μόνο να ενισχύσει μπορεί και να κάνει και τη δική μου θέση ακόμα πιο ξεκάθαρη. Αισθάνομαι απενοχοποιημένο τον ρόλο της μητέρας. Είμαι λοιπόν μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!”

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Κουλουκάκου: με Dsquared «ανδρικό» εσώρουχο & τόπλες -καταχαρούμενη μπροστά στον στον καθρέπτη της (φωτό)


instagram @antigonekouloukakos

Το προσπάθησες να σε αγαπήσουν τα παιδιά του συντρόφου σου;

“Αν αυτά τα παιδιά δεν με ήθελαν πραγματικά, θα είχε λήξει το θέμα. Ό,τι και να έκανα δεν θα είχε κανένα νόημα. Τα παιδιά μας επιλέγουν, πάντα. Από τη στιγμή που σε επιλέγουν και σου προσφέρουν την αγάπη τους, αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής, εσύ θα πρέπει να το φυλάς σαν κόρη οφθαλμού. Είμαι βαθιά ευγνώμων. Το έχω πει και στον σύντροφό μου “Ακόμη κι αν χωρίσουμε και δεν ξαναμιλήσουμε ποτέ, αυτά τα παιδιά θα είναι πάντα και παιδιά μου”.

Είχες επιθυμία να αποκτήσεις δικό σου παιδί;

“Όχι. Παρ’ όλο που θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη”.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ