Topwoman η 95χρονη Daphne Selfe: Το πρώην μοντέλο αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας - "Μου αρέσει η σαμπάνια" (Φωτό - βίντεο)

Το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο της Αγγλίας!

Η Daphne Selfe αποδίδει τη μακροζωία της στη σωστή φροντίδα του εαυτού της - με μερικά πάρτι και σε πολλές πασαρέλες!

Η καλή της υγεία είναι εκείνη που την κράτησε όλα αυτά τα χρόνια σε μια σειρά! 

Σωστή διατροφή και άσκηση, αλλά υπάρχουν και μερικές διασκεδαστικές "ιδιορρυθμίες" όπως τις χαρακτηρίζει που την έχουν κρατήσει "ενεργή". «Μου αρέσει ένα ποτήρι σαμπάνια», είπε στην The Telegraph σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου.

«Μόνο περιστασιακά, αν είναι τα γενέθλια κάποιου. Ή τα γενέθλιά μου».

Παραδέχτηκε ότι νόμιζε ότι έτρωγε πάντα καλά, δεν έκανε απαραίτητα δίαιτα. Ωστόσο, το να μεγαλώνει σε περιόδους πολέμου την έκανε φυσικά να περνάει κάποιες δυσκολίες.

Η Selfe είπε ότι ποτέ δεν έπρεπε να ανησυχεί για το βάρος της, αλλά ευτυχώς της άρεσε να τρώει υγιεινά.

«Και πρέπει να τρώτε πάντα πολλά λαχανικά. Μου αρέσει το μπρόκολο, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι το αγαπημένο μου. Στο σπίτι, συνηθίζαμε να μεγαλώνουμε μόνοι μας", είπε.

Για να διατηρήσει το δέρμα της σε κορυφαία φόρμα, έφτανε συχνά στα προϊόντα Nivea, είπε, και την έκανε να απορροφά άφθονη βιταμίνη D βγαίνοντας συχνά έξω Πάντα της άρεσε να είναι έξω, και στα νεότερα της χρόνια, μοιράστηκε ότι είχε πάντα πολλά κατοικίδια - συμπεριλαμβανομένων και μερικών ασυνήθιστων!



instagram @daphneselfe


"Είχαμε μια αλεπού κατοικίδιο σε ένα σημείο, που την έλεγαν Βίκυ. Και ένα γεράκι που τον έλεγαν Τζόνι", είπε, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή είχε και δύο κατοικίδια σκίουρους που ονομάζονταν Πινγκ και Πονγκ.

«Θα έτρεχαν σε όλο το σπίτι, θα πηδούσαν στο κεφάλι σου και θα έκαναν κάθε λογής αστεία πράγματα».

Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ; Η κοινωνική της ζωή.

«Είμαι πολύ καλή στο να συναναστρέφομαι και να μαζεύω τους φίλους μου, ακόμα κι αν είναι μόνο για έναν καφέ. Και μου αρέσει να κάνω πάρτι».

Η Selfe, η οποία εκτός από το μόντελινγκ έχει επίσης ρόλους σε μερικές ταινίες του Bond, μετακόμισε πρόσφατα σε ένα οίκο ευγηρίας που χρηματοδοτείται από το Royal Variety Charity.



instagram @dephneselfe

Παρακολούθησε το Royal Variety Performance στις 30 Νοεμβρίου στο Λονδίνο και μίλησε με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Σύμφωνα με τον Independent, ο πρίγκιπας William ρώτησε την Selfe πότε αποσύρθηκε κι εκείνη του είπε ότι δεν το είχε κάνει. Η βασιλική οικογένεια της είπε ότι είναι «καταπληκτικό».

Βλέπουμε λοιπόν ότι η ηλικία καμιά φορά δεν παίζει ρόλο αρκεί να υπάρχει θέληση κι ενέργεια να δοκιμάσουμε νέα πράγματα σε κάθε στάδιο της ζωής μας!


Να σημειώσουμε ότι η Daphne Selfe διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 71 χιλιάδες ακολούθους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ