Hydrama - Grand hotel: Η μεγάλη έκπληξη 5 αστέρων στη Δράμα - η καπναποθήκη Spierer στο μαγικό υδροβιότοπο έγινε υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Ένας συνδυασμός ιστορίας και πολιτισμού...

Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων Hydrama Grand Hotel, στεγάζεται στην καπναποθήκη Spierer, την οποία όχι μόνο διέσωσε με σεβασμό αλλά και ανέδειξε με κομψότητα. Εκεί που η σύγχρονη Δύση συναντά την μυστηριώδη Ανατολή δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο κράμα τεχνολογικής αρτιότητας, πολυτέλειας, ιστορίας και πολιτισμού, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Εκεί όπου ιστορία και πολιτισμός συναντούν υπερπολυτελείς παροχές κι έναν οινικό προορισμό μοναδικό στον κόσμο.

Μπροστά στον μαγικό υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα. Ένα από τα 60 καλύτερα πάρκα στην Ευρώπη. Λίμνες, καταρράκτες, πλάτανοι, ιδανικό καταφύγιο για πουλιά και πάπιες, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων με μονοπάτια και μικρά γεφύρια. Η καπναποθήκη Spierer χτίσθηκε το 1924 από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Konrand von Vilas για τον Ελβετόκαπνοβιομήχανο Herman Spierer. Λόγω της επιβλητικότητά της, ονομάστηκε Ουρανοξύστης Spierer.
Ένα ιστορικό διατηρητέο μνημείο βιομηχανικής αρχιτεκτονικής, 7.500τ.μ. με επιβλητικά σαλόνια επεξεργασίας και χώρους ωρίμανσης του καπνού. Κατά την ανακατασκευή, υπήρξε απόλυτος σεβασμός στο ξύλινο εσωτερικό και εξωτερικό χαρακτήρα της. Στο ξενοδοχείο ηγεμονεύει η πέτρα και το ξύλο του 20ου αιώνα, που δένουν αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική το minimal ιταλικό design και τα επιβλητικά έργα τέχνης.

 

 

Το HYDRAMA GRAND HOTEL  διακρίνεται για το απόλυτα ενημερωμένο Warehouse Wine Cellar από Ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες και οινογευσία από το μοναδικό στην Ελλάδα αυτόματο Wine Dispenser. Το Crystal Cave Spa, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, με αλατοσπήλαιο από αλάτι Ιμαλαϊων. Το προσωπικό του ξενοδοχείο είναι ειδικά εκπαιδευμένο ώστε να φιλοξενεί άτομα με νόσο Alzheimer καθώς και τους συγγενείς αυτών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εντυπωσιακό ξενοχοδείο εδώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ